2021. már 12.

Megtalálták az élőszereplős Pindúr Pandúrok főszereplőit

írta: Csurilla Dániel
Megtalálták az élőszereplős Pindúr Pandúrok főszereplőit

921061-thepowerpuffgirls-liveinaction_1.jpg

A The CW megtalálta a februárban bejelentett, élőszereplős Pindúr pandúrok sorozatának főszereplőit Chloe Bennet, Dove Cameron és Yana Perrault személyében. Bennet elsősorban a Marvel-féle A S.H.I.E.L.D. ügynökeiből ismert színésznő, aki Sziporkát fogja alakítani, míg az Utódok sztárja, Cameron Puszedlit, az énekesnő Perrault pedig Csuporkát játssza majd.

A Pindúr pandúrok a Cartoon Network műsorán futó animációs sikersorozat, melynek élőszereplős feltámasztását a széria alkotója, Craig McCracken fogja felügyelni. Az új széria kiábrándult, huszonéves szuperhősökként alkotja újjá a közismert szereplőket, akiknek félre kell tenniük ellentéteiket, hogy ismét megmentsék a világot a bűntől és a gonosz erőktől.

powerpuff-girls-cw.jpg

Az élőszereplős Pindúr pandúrok sorozat írócsapata a Juno Oscar-jelölt írójával, Diablo Cody-val és Az Álmosvölgy legendája széria készítőjével, Heather Regnier-rel bővült. A zöld íjász és a Flash – A Villám sorozat alkotója, Greg Berlanti lesz a Warner Bros. Television égisze alatt készülő Pindúr pandúrok széria producere, és a tervek szerint akár már idén ősszel bemutatkozhat a csatornán.

Szólj hozzá

flash hírek sorozat hír cartoon network animáció érdekesség friss rasszizmus marvel érdekességek ben affleck johnny depp puszedli tim burton jared leto justice league gyerekfilm juno arrow avengers sorozatajánló sziporka warner bros green arrow pindúr pandúrok bosszúállók igazság ligája élőszereplős greg berlanti gal gadot Henry Cavill Jason Momoa az álmosvölgy legendája chloe bennet csuporka arrowverse cineart kszi simon cineartblog