2021. már 18.

Készül A csaj nem jár egyedül remake

írta: Csurilla Dániel
Készül A csaj nem jár egyedül remake

hes-all-that-photo-2.jpg

Megdöbbentő időket élünk a számtalan feldolgozások, folytatásfilmek és koppintások korában. Legújabb áldozata ennek a trendben a Rachael Leigh Cook és Freddie Prinze Jr. főszereplésével készült, 1999-ben bemutatott A csaj nem jár egyedül c. romantikus vígjáték.

A Netflix bejelentette, hogy A srác nem jár egyedül lesz a címe az új filmnek, és a népszerű TikTok sztár, Addison Rae játssza a főszerepet, mely a híresség első filmszerepe lesz. Leigh Cook visszatér a feldolgozásra, és Rae karakterének gondoskodó anyukáját fogja alakítani.

rachael-leigh-cook-reminisces-about-most-memorable-shes-all-that-scenes-2.jpg

A srác nem jár egyedül történetében egy népszerű lány elfogad egy kihívást, miszerint fel kell szednie a középiskola legkevésbé népszerű fiúját. Addison Rae és Rachael Leigh Cook mellett a Cobra Kai-sorozat színésze, Tanner Buchanan is szerepel a remake-ben, illetve Madison Pettis, Peyton Meyer, Isabella Crovetti, Annie Jacob és Myra Molloy is feltűnik majd.

Eredetileg a Kenny Leon rendezte volna a „nemváltó remake”-et 2015-ben, azonban végül a Bajos csajok és a Nem férek a bőrödbe alkotója, Mark Waters ül a rendezői székbe. A srác nem jár egyedül írója R. Lee Fleming lesz, aki az eredeti, 1999-es filmet is jegyezte. A Netflix még idén szeretné bemutatni a feldolgozást.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek film premier mozi hír remake animáció bemutató érdekesség friss érdekességek lindsay lohan scooby feldolgozás filmajánló netflix jamie lee curtis rachel mcadams freddie prinze jr tinifilm karate kölyök romantikus vígjáték scooby doo rachael leigh cook tiktok bajos csajok cineart cineartblog cobra kai nem férek a bőrödbe addison rae