2021. már 18.

Új hírek érkeztek A texasi láncfűrészes folytatásához

írta: Csurilla Dániel
Új hírek érkeztek A texasi láncfűrészes folytatásához

fede-alvarez-offers-update-on-the-texas-chainsaw-massacre-teasing-old-man-leatherface.jpg

Elkerülhetetlen A texasi láncfűrészes újabb folytatása, és Fede Alvarez (Gonosz halott, Vaksötét) friss információkkal szolgált az idén debütáló horrorfilm kapcsán. Alvarez a számítógépes trükkök helyett a praktikus effekteket, a klasszikus maszkmesteri varázslatot és a fröcsögő művért preferálja.

A Bloody Disgusting horrorfilmes oldalnak adott interjújában Alvarez elárulta, hogy a készülő film közvetlen folytatása lesz Tobe Hooper 1974-es horrorfilmjének, és az eredeti Bőrpofa lesz a rosszfiú, akire „öreg Bőrpofaként” utalt korábban a rendező.

Legutóbb Bőrpofát a 2013-as A texasi láncfűrészes – Az örökség c. filmben láthattuk idősként, majd a Bőrpofa eredettörténetben tért vissza 2017-ben. Összesen eddig nyolc A texasi láncfűrészes-film készült, és mind változó színvonalú, saját történetüket elmesélő horrorfilmek – a folytonosságra kevésbé figyelve. Számtalan remake, reboot és előzményfilm készült már a szériához.

fede-alvarez-texas-chainsaw-massacre.jpg

„Mindennek klasszikusnak, old-school-nak kell lennie. A filmkészítés egy old-school formája a praktikus effektek használata. Olyan régi optikákkal forog a film, amilyeneket az 1974-es változatban is használtak.” – mondta Alvarez.

Bár Alvarez csak produceri minőségben adja a nevét az egyelőre cím nélküli A texasi láncfűrészes-filmhez, és a rendező David Blue Garcia lesz, a film iránt elvárások jelentősök a Vaksötét rendezőjének részvétele okán. Várhatóan idén, 2021 végén debütál a folytatásfilm.

Szólj hozzá

érdekes hírek film premier mozi horror hír bemutató érdekesség friss james bond érdekességek robert rodriguez sam raimi filmajánló daniel craig quentin tarantino horrorfilm david fincher slasher gonosz halott evil dead tinihorror leatherface bőrpofa vaksötét tetovált lány texasi láncfűrészes texas chainsaw dont breathe cineart cineartblog a texasi láncfűrészes mészárlása girl with the dragon tattoo