2021. már 30.

Halle Berry és Mark Wahlberg együtt akcióznak

írta: Csurilla Dániel
Halle Berry és Mark Wahlberg együtt akcióznak

hallee-berry-variety-cover-story-1-16x9-1.jpg

Halle Berry lesz a női főszereplője az Our Man from New Jersey c. akció-kémfilmnek Mark Wahlberg oldalán, mely jövőre érkezik a Netflix kínálatába. Bár pontos részletek a cselekményről egyelőre ismeretlenek, a filmet úgy fémjelzik, hogy „kékgalléros James Bond-mozi”, és ez kellőképpen felkelti az érdeklődésünket.

Wahlberg legutóbbi filmje, a Spenser az igazság nyomában a tavalyi év egyik legnézettebb filmje lett a Netflix számára, és az ötödik közös filmjük volt Peter Berg rendezővel, akivel Wahlberg vélhetőleg imád együtt dolgozni macsó akció-thrillereket és megtörtént események nyomán készülő filmdrámákat alkotva. Már hivatalosan nem került rendező bejelentésre, Berg jelenléte szinte teljes mértékben garantált – akár rendezőként, akár producerként –, hiszen Wahlberg produkciós cége felel az Our Man from New Jersey filmgyártásáért.

spenser-az-igazsag-nyomaban-3.jpg

Berry a Pierce Brosnan-féle Halj meg máskor óta ontja magából az akciófilmes szerepeket. Az X-Men-franchise és a Macskanő mellett a John Wick 3 fontosabb mellékszereplője volt, míg idén fejezte be a legújabb Roland Emmerich-rendezte katasztrófafilm, a Moonfall forgatását. A színésznő egyébként első rendezésében is idén debütál a Netflix kínálatában, mely a Bruised c. MMA sportfilm lesz, és egyaránt főszereplője a projektnek.

Az Our Man from New Jersey feltételezhetően hamarosan rendezővel, további szereplőkkel, cselekményrészletekkel és premierrel bővül, hogy akár már jövőre a streaming szolgáltató műsorán mutatkozhasson be.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek premier mozi hír bemutató érdekesség friss marvel james bond will smith érdekességek keanu reeves hugh jackman filmajánló halle berry daniel craig akciófilm mark wahlberg pierce brosnan netflix roland emmerich a függetlenség napja peter berg macskanő kémfilm bill pullman patrick stewart deepwater horizon x-men bruised Jeff Goldblum Ian McKellen john wick cineart cineartblog spenser az igazság nyomában moonfall our man from new jersey