2021. már 30.

Koala-man címmel indul felnőtteknek szóló szuperhősös animáció a Hulu-n.

írta: Arany Gergő
Koala-man címmel indul felnőtteknek szóló szuperhősös animáció a Hulu-n.

Bár az animációs filmekről általában elsősorban gyerekeket, fiatalokat szórakoztató médiumként beszélünk, mindig is jelen voltak a felnőttek számára készült animációs tartalmak is. Napjaink egyik legnépszerűbb ilyen sorozata a Rick és Morty, amelynek egyik készítője most új sorozat gyártásába kezdett: a szintén felnőtt humorú, Koala-Man című vígjátéksorozata a Hulu-n lesz elérhető. A sorozat ötlete eredetileg Michael Cussack-tól származik, aki a címszereplő karakter szinkronhangjaként is részt vesz majd a munkálatokban. A Hulu egyelőre 8 részt rendelt a sorozatból.

koala.jpeg

Sokat nem tudni a történetről – főhőse látszólag egyszerű családapa, titokban azonban ő Koala-man, akinek feltett célja, hogy leszámoljon a kisstílű bűnözőkkel és rendet hozzon a közösségbe.A projektben szintén részt vesz Dan Hernandez és Benji Samit is, mint ügyvezető producerek. Az animációkészítést a Princess Bento Studio-ban végzik majd, Los Angeles-ben és Melbourne-ben.A Koala-man megjelenésével tovább bővíti a Hulu felnőtteknek szóló animációinak listáját, amelyek viszonylag nagy mennyiségben érhetők el a Hulu felületén (pl.: Rick és Morty, Solar Opposites, Crossing Swords, Hit Monkey).A sorozat alkotója, Justin Roiland A Rick és Morty mellett a Solar Opposites munkálataiban is részt vett – animációs stílusában pedig a Koala-Man sok szempontól hasonlít ezekre a korábbi munkákra.

A Koala-man megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló előzetes sorozat film hír érdekesség friss heti Hírek Hír cineart Cineartblog cineartblog CineArt