2021. ápr 14.

Dwayne Johnson felfedte a Black Adam új premierdátumát!

írta: Siktár Vivi
Dwayne Johnson felfedte a Black Adam új premierdátumát!

Dwayne Johnson Instagram fiókján jelentette be, hogy a DC szuperhős spin-off-jának premierdátuma 2022. július 29-re került. A színész a címszereplőt alakítja a képregényadaptációban.

 3_black-adam.jpg

A bomlasztó és megállíthatatlan erejű üzenet a feketébe öltözött embertől önmaga” – tette hozzá a poszthoz Johnson, melyben a Times Square-en látható a Black Adam teaser-e. „Az erő hierarchiája a DC Univerzumban változni kezd.” A rövid spot a premierdátummal együtt az NCAA játékok idején is lement, így a lehető legnagyobb közönséghez igyekeztek eljuttatni az időpontot.

A hír közvetlen azután jelent meg, hogy Pierce Brosnan sikeresen megcsípte a klasszikus hős, Dr. Fate szerepét. A színészgárda további tagjai Aldis Hodge mint Hawkman, Noah Centineo mint Atom Smasher és Quintessa Swindell mint Cyclone.

 3_pierce-brosnan-dr-fate-black-adam-sr.jpg

A Black Adam a második újhullámos DC film (az első a 2019-es Shazam!), s a két ősellenség, Shazam és Black Adam is megmutatkozik. A produkciós munkálatok áprilisban kezdődnek meg Atlantában.

Jaume Collet-Serra, aki már Emily Blunt oldalán is rendezte Johnsont a Disney következő Jungle Cruise produkciójában, felelős a Black Adam rendezéséért is. Johnson, Dany Garcia és Hiram Garcia a Seven Bucks Productions produkciós céggel végzi a film producelését. A forgatókönyv utolsó változatáért Rory Haines és Sohrab Noshirvani felelt, míg Adam Sztykiel írta az azt megelőzőt.  

Szólj hozzá

film premier mozi usa képregény július képregényfilm pierce brosnan atlanta 2022 the rock szuperhősfilm dwayne johnson shazam dr fate cyclone instagram Film DC Warner premierdátum cineart black adam cineartblog noah centineo aldis hodge hawkman atom smasher quintessa swindell rory haines sohrab noshirvani adam sztykiel