2021. ápr 15.

Idén forog A galaxis őrzői 3

írta: Csurilla Dániel
Idén forog A galaxis őrzői 3

guardians-of-the-galaxy-vol_-3-min-1.jpg

A régóta várt A galaxis őrzői 3 produkciója végre elkezdődhet, ugyanis James Gunn megerősítette, hogy ezen az évek kezd forogni a harmadik kozmikus Marvel-film Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Karen Gillan, Elizabeth Debicki és Sean Gunn részvételével.

2018-ban fejeződött be A galaxis őrzői 3 forgatókönyve végső változatának megírása, azonban Gunn távozása után a projekt befagyott. Ezalatt a rendező leforgatta minden idők legnagyobb korhatáros szuperhősfilmjét, a The Suicide Squad-ot, mely felnőtteknek szánt előzetese meghaladta a 150 millió nézőt, majd a Disney bejelentette, hogy visszatérhet a homofóbiásnak titulált Twitter-posztok miatt kegyvesztett Gunn a harmadik szuperhősfilm rendezői székébe.

Tavaly decemberben az is kiderült, hogy hamarosan érkezik A galaxis őrzői karácsonyi különkiadás és egy Én vagyok Groot animációs sorozat is, melyeket James Gunn fogja felügyelni A galaxis őrzői 3 forgatása közben, és 2022-ben várhatóak a Disney+ műsorán.

kepernyofelvetel_318.png

Mindezzel egyidőben Gunn a koronavírus alatt megírta a The Suicide Squad-spinoff sorozatának, a Peacemaker-nek teljes első évadát, és az HBO Max műsorra is rendelte azt, tehát a rendező hamarosan a John Cena nevével fémjelzett szuperhőssorozat egyes epizódjainak is direktora lesz.

Gunn Twitter-oldalán erősítette meg, hogy A galaxis őrzői 3 úton van, és idén forog, így tehát teljesen megvalósítható az, hogy a film betartsa az egyelőre 2023-ra datált premierjét.

Szólj hozzá

hírek premier mozi hír érdekesség joker sylvester stallone batman marvel will smith érdekességek ben affleck zack snyder filmajánló jared leto justice league vin diesel avengers idris elba peacemaker bradley cooper zoe saldana james gunn bosszúállók jason momoa john cena harley quinn DC chris pratt gal gadot az igazság ligája margot robbie öngyilkos osztag cineart disney+ cineartblog én vagyok groot hbo max the suicide squad a galaxis őrzői 3