2021. ápr 15.

Sebastian Stan eloszlatta a Star Wars-szal kapcsolatos pletykákat

írta: Siktár Vivi
Sebastian Stan eloszlatta a Star Wars-szal kapcsolatos pletykákat

A Marvel rajongók tömkelege mutat rá időről-időre, hogy mindenki Bucky Barnes-a a fiatal Mark Hamill kiköpött mása. Sebastian Stan azonban egy Good Morning America-nak tett interjúja során felfedte, hogy mikor lenne esély arra, hogy az ikonikus Star Wars karaktert megformálja, s hogy mi is kéne hozzá pontosan.

 1_sebastian-stan-mark-hamill-faces.png

Az interjú során kitért arra, hogy mennyire kételkedik a rajongó szereposztás kapcsán, majd hozzátette:

Ha Mark Hamill személyesen felhívna, hogy elmondja, hogy hajlandó lenne megosztani velem a szerepet, akkor elhinném. Addig biztosan nem.”

A feltételezés már csak azért is érdekes, hiszen a The Mandalorian második évadának fináléjában Mark Hamill CGI technikával való megfiatalítása se jól nem nézett ki, sem a történet szempontjából nem adott hozzá lényegi történést, s már csak azért is vitatott, hiszen a sorozat készítése közben igyekeztek praktikus effektekkel dolgozni, így kissé kilógott a fiatalított Luke Skywalker a világból. Így jogos a felvetés: ha a sorozat további részében is jelentős képernyőidőt kapna a karakter, akkor miért nem választanak egy korban és fizimiskában passzoló színészt a digitális trükkök helyett?

 1_mark-hamill-luke-skywalker-1200.jpg

Ami az igazságot illeti, nem ez volt az első alakalom, mikor a két színész rájátszott hasonlóságukra. Mi több, korábban épp Hamill utalt erre a Twitteren: „Sajnálom, ha csalódást okozok, de nem megyek bele abba, hogy azt mondjam: „Sebastian Stan, ÉN vagyok az apád! (még akkor sem, ha igen) #SorryNotSorry #MySonSebastian”, s még csak nem is ez volt az első a sorban. Erre érkezett a válasz is még az év folyamán, hiszen Stan éppen a Good Morning America forgatásán játszotta el, hogy Mark Hamill fia.

Ha másért nem is, humorukért mindenképpen imádjuk őket, és ki tudja, elképzelhető, hogy Mr. Hamill fog egyszer csak felbukkanni A Sólyom és a Tél Katonája valamelyik epizódjában, mint Bucky halhatatlan apja. Mi mindenképpen megnéznénk! Hát Ti?

Szólj hozzá

érdekes interjú sorozat film star wars érdekesség twitter luke skywalker mark hamill mcu good morning america sebastian stan én vagyok az apád MARVEL cineart mandalorian cineartblog falcon and the winter soldier bucky barnes a sólyom és a tél katonája