2021. ápr 28.

Dwayne Johnson és Jason Statham is visszatérhet a Halálos iramban-filmekbe

írta: Siktár Vivi
Dwayne Johnson és Jason Statham is visszatérhet a Halálos iramban-filmekbe

Pár napja érkezett meg a Halálos iramban 9 második előzetese, mely hatalmas nézettségi csúcsokat döntöget a videómegosztó oldalakon, és a családcentrikus, autós akciófilm széria globális rajongótábora nem tud betelni az új médiatartalmakkal, melyek azt sugallják, hogy Vin Diesel és barátai hamarosan az űrbe is eljuthatnak.

 4_justin-lin-fast-furious-750x400.jpg

Justin Lin, a franchise veterán rendezője beszélt a Halálos iramban filmek jövőjéről, mely nem zárja ki a spinoff-mozit (Hobbs & Shaw) kapó Dwayne Johnson és Jason Statham visszatérését. A Halálos iramban filmsorozat csaknem 5,9 milliárd dollárt termeltek két esztendő alatt, és mind a Universal Pictures, mind a producerként jelenlévő Diesel eltökélt amellett, hogy a legfrissebb produkció mindenképpen mozikban, és ne streaming szolgáltatón debütáljon.

Sosem tekintettem úgy Dwayne-re, vagy Jason-re, hogy távoztak volna a filmekből. Számomra igenis ugyanabban az univerzumban foglalnak helyet, ugyanannak a családnak a tagjai, mint a többiek. Akárhogy is legyen, amikor a filmek következő fejezetéről esik szó, meg kell említenem, hogy amit együtt építünk, az egy közös projekt, és nagyon izgatott vagyok emiatt, tehát minden lehetséges, amikor akármelyik karakter visszatéréséről beszélünk.” – mondta Lin, aki már öt Halálos iramban filmet rendezett.

 

Bár Johnson és Statham visszatérése még közel sem megerősített, a rajongók minden bizonnyal szívélyesen fogadnák őket ismét a filmekben – akár egy vendégszerep erejéig. Remélhetőleg a Diesel és Johnson között feszülő ellentét ugyanúgy elvarrásra került, mint a Tyrese Gibson által szított viszály a Hobbs & Shaw jegyirodai eladásait illetően és a Michelle Rodriguez fizetése kapcsán felmerülő problémakör.

Szólj hozzá

streaming érdekes film mozi család trailer hír érdekesség spinoff franchise michelle rodriguez jason statham the rock vin diesel tyrese gibson halálos iramban dwayne johnson justin lin universal pictures cineart cineartblog halálos iramban 9 hobbs & shaw