2018. máj 13.

Filmajánló 20-21. hét

írta: jancsekeni
Filmajánló 20-21. hét

Deadpool 2 (Május 17.)

A szuperhős univerzum legmocskosabb szájú anti-hőse mindenki örömére visszatért! Ezúttal új ellenséggel hozza össze a sors, akinek legyőzséhez új társakra van szüksége. A visszatérő színészek között rengeteg újat is találunk, többek közt Josh Brolint, akinek úgy tűnik új hobbijai közé tartozik, hogy képregény filmek főgonoszait alakítsa. A bevételi rekordokat döntő első rész után ez a film még agyamentebb és még szókimondóbb lesz. Felkészültünk?

Jegyek elővételben már kaphatóak!

1296-deadpool-2_27726.jpg

Sosem voltál itt (Május 17.)

A film főszereplője (Joaquin Phoenix) eltűnt lányok után nyomoz és ment meg, mindezt magas összegért cserébe. Veterán katonaként nem rémíti meg senki és semmi. Vagy mégis? Főhősünk ezúttal keményebb fába vágja a fejszéjét és egy bonyolult ügy kellős közepén találja magát. A mindig fantasztikus Joaquin Phoenix biztosíték a minőséghez! A filmet Lynne Ramsay jegyzi, aki többek közt a Beszénünk kell Kevinről rendezéséért is felelős.

1674-sosem-voltal-itt_27776.jpg

Cargo (Május 18.)

A Netflix online platformján érkező film egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol egy betegség felbukkanása után a fertőzött emberek veszélyes lényekké változnak. Főhősünk is elkapja a vírust és egyetlen célja, hogy egyéves gyermekét biztonságban tudja, amíg egy őslakos segítségével a gyógyulásért küzd, amire mindössze 48 órája van. A könyörtelen ausztrál sivatagban játszódó okos thriller rengeteg izgalmat és drámát ígér. A főszerepben Martin Freeman-t találjuk, aki ezzel filmmel szeretne kitörni korábbi szerepei skatulyájából.

1706-cargo_26575.jpg

Solo: Egy Star Wars-történet (Május 24.)

Talán Karácsony van, hogy érkezik az új Star Wars film? Nos, időpontban nem, ám a rajongók számára mindenképpen ünnepről lehet szó! Páros évben járunk, így a római számos Skywalker saga új  trilógiája idén nem folytatódik, de szerencsére így sem maradunk "csillagháborgás" nélkül. A Zsivány Egyes után itt a második Star Wars-történet. ami a fiatal Han Solo kalandjait jeleníti meg. Alden Ehrenreich játékán keresztül ismerhetjük meg a karakter kezdeteit. Kit ne érdekelne, hogy Han Solo hogyan ismerkedett meg Chewbaccával, Lando Calrissiannal, illetve hogyan nyerte el tőle az Ezeréves Sólymot? Irány a mozi!

Jegyek elővételben már kaphatóak!

solo_a_star_wars_story_p5.png

Ibiza (Május 25.)

A következő két hétben debütáló filmek megmutatják, hogy a nagy stúdiók nem igazán mertek szembeszállni az új Star Wars film premierjével. Ám a  Netflix nem riad vissza a kihívásoktól és egy vígjátékkal állnak bele a Disney által gerjesztett hullámokba. Három barátnő Amerikából üzleti útra utazik Barcelonába, ám miután egyikőjük lelkét megérinti egy helyes DJ fiú, a lányok Ibizára utaznak, hogy megtalálják őt. A film egy igazi könnyed szórakozásnak ígérkezik sok bulival, zenével és rengeteg abszurd helyzettel.

1756-ibiza_27595.jpg

Szólj hozzá

blog star wars friss heti solo ibiza filmajánló joaquin phoenix netflix cargo josh brolin martin freeman alden ehrenreich lynne ramsay star wars történet deadpool 2 heti filmajánló cineart jancsekeni sosem voltál itt