2018. jún 11.

Filmajánló 24-25. hét

írta: CineArt Studió
Filmajánló 24-25. hét

Gotti (Június 14.)

Már egy ideje nem láttunk rendes maffia filmet a mozikban és még régebb óta nem láttuk John Travoltát egy  ennyire izgalmas szerepben. A filmben szintén felbukkan Kelly Preston, aki nem csak a vásznon, hanem az életben is Travolta felesége. Érdekesség, hogy közös lányuk is szerepet kapott.  A történet az olasz-amerikai John Gotti maffia vezérről szól, aki New York öt legnagyobb maffiacsaládja közül a Gambino családot irányította, amely a valaha volt egyik legbefolyásosabb szindikátusa a világon. Az alább látható előzetes egy izgalmas krimi-drámát ígér nekünk!

Kszi, Simon (Június 21.)

Ennél borzalmasabb magyar fordítást, már régen láttam. A film eredeti címe Love, Simon, tehát az angol nyelven íródott levelek aláírására szolgáló kifejezés. A filmben egy tini fiú mesél az életéről levél formájában a családjáról, fantasztikus barátairól, iskolai életéről és a nem éppen terv szerint lezajló coming-outjáról. A film olyan kérdéseket vet fel, mint hogy miért nincs mindenkinek coming out-ja? Ez az őszinte történet az elfogadásról, bizalomról, és a modern, számítógépekkel és telefonokkal teli tinik világáról alkot egy elég sajátos képet. Mindenkinek kötelező darab!

Ocean’s 8: Az évszázad átverése (Június 21.)

Egy női Ocean’s film? Végre! Az eredeti filmekből ismert Danny Ocean (George Clooney) testvére, Debbie Ocean (Sandra Bullock) tervét egy teljesen nőkből álló tolvaj csapat valósítja meg. Több mint öt éves tervezés előzi meg a nagy tervet, amire New York éves Met Gáláján kerül sor. Mire számíthatunk? Nyolc különböző háttérből érkező csodálatos nő csapatmunkájára, izgalmas sztorira, egy okos és szellemes rablásra, nem beszélve a divatról és a poénokról. Szórakoztatás a köbön. A filmet ezúttal nem Steven Soderbergh jegyzi, de a stáblistán producerként azért megtalálhatjuk.

Szólj hozzá

blog gyerek friss vígjáték heti george clooney john travolta coming out sandra bullock filmajánló kelly preston steven soderbergh gotti heti filmajánló cineart jancsekeni oceans 8 kszi simon