2019. máj 23.

Megérkeztek a Pókember: Idegenben plakátjai, de mit is várhatunk?

írta: Verebélyi G
Megérkeztek a Pókember: Idegenben plakátjai, de mit is várhatunk?

A Marveltől megszokhattuk már, hogy tűpontosan kidolgozva építi fel a marketing kampányát, aminek következtében képesek fent tartani azt az elképesztő érdeklődést, ami egyébként is övezi őket. Ez most sincs másképp a Pókember új részével kapcsolatban, hisz kidobtak több új plakátot is, ami nyálcsorgatósan szép, de nem mond semmit.

images.jpeg

A karakterekhez fűződő plakátok, mint mindig, csupán kis darabkákat ad a teljes egészből. Szinte minden fontosabb szereplő kapott önálló karakterposzter: Pókember (Tom Holland), a mindannyiunk által jól ismert Michelle ( Zendaya) valamint Mysterio (Jake Gyllenhaal) is, aki ezúttal a főszereplő oldalán küzd, de egyes rajongói teóriák szerint ördögien gonosz hátsó szándékkal rendelkezik.
Nick Fury szerepében visszatér Samuel L. Jackson is, aki Happyhez hasonlóan Pókember új mentora lesz.

A galéria megnyitásához katt a képre

 

!Figyelem Spoiler !

Csak akkor görgesstovább, ha már láttad a Végjátékot!

 

 

Ha esetleg nem láttad az előzetes akkor most itt a lehetőség, ha már igen akkor görgess csak tovább ;)

 

A trailer alapján az új Pókember egy igen izgalmas témát fog feldolgozni, és mindezzel  lezárja az MCU első időszakát. Jó látni, hogy a Marvel nem csak egy, de egyenesen két teljes filmet is szentel ennek az epikus befejezésnek, miközben elkezdi az új korszak felépítését. Ezalatt nem csak a mindenki által drámaian megélt fordulatra, Vasember halálára gondolunk, hanem inkább a csettintés után ismét felbukkanó, a világ társadalomba való reintegrálódására. Hiszen mire a társadalomnak sikerülhetett feldolgoznia, továbblépnie az első csettintésen, (ahogy amerika kapitánynak is javasolja feketeözvegy) 5 évvel későb a semmiből feltűnnek, számukra nem változott semmi, az ittmaradottak viszont komoly lelki sebekkel küzdenek. Pont ezért jó választás a Pókember ezen időszak feldolgozására, hiszen egy iskolai környezet szépen modellezheti a társadalom viselkedését egy ilyen helyzetre.

A történet az új útját kereső hős miatt is izgalmas lehet, hiszen az eddigi mentor hiányában Pókembernek saját magának kell betöltenie Vasember helyét is. Vagy esetleg Harley Keenerr fogja követni? A sokat sejtető temetéses jelenetben ő volt ugyanis a lesújtott arcú fiataé fiú. (Vasember 3 - barkácsolós kisfiú)

maxresdefault_1.jpg

 

A pókember - idegenben sztoriáról hivatalos leírása sem segít sokkal többet, mint a fent látható plakátok és a trailer:

Pókember nem pihenhet. Az már kiderült, hogy az ifjú pók (Tom Holland) egyedül is képes megmenteni a világot, és csoportban is megállja a helyét, de közben ő úgy érzi, hogy neki is jár mindaz, ami bármelyik középiskolásnak: és a haverjaival európai utazásra indul.
De éppen, amikor végre élvezhetné mindazt, amit a baráti lazulás kínálhat, újabb ellenség tör a világra. A rejtélyes Mysterio (Jake Gyllenhaal) erősebb az eddigi ellenfeleknél, és könnyen lehet, hogy Pókember, aki nagy nehezen próbálja a hátizsákos utazást a hősi küzdelemmel összehangolni, kénytelen régi bosszúálló társaitól segítséget kérni.

A Pókember: Idegenben 2019. július 4-én érkezik a magyar mozikba!

Szólj hozzá

hírek ajánló előzetes film premier mozi spiderman hír velence ironman pókember vasember iron man avengers idegenben csettintés bosszúállók feketeözvegy thanos cineart Cineartblog pókember idegenben