2019. máj 31.

Öreg Rambo nem vén Rambo!

írta: CineArt Studió
Öreg Rambo nem vén Rambo!

rambo-last-blood-600x250.png
Itt a Rambo V. hivatalos trailere!



Ahogy az várható is volt, a cannes-i trailer kiszivárgása után, hivatalosan is megjelent a Daráló 5. része. Az biztos hogy akcióból, és durva jelenetekből nem lesz hiány, de nem biztos, hogy a szétbotoxozott arcú Sylvester Stallone elbír egy ilyen volumenű filmet vinni a hátán, vagy az arcán.

Ebből a filmből legalábbis az előzetese alapján egy pár dolog fog hiányozni csak, hogy igazán jó film legyen. Az egyik a gyorsaság a másik a fiatalosság. De ne hamarkodjuk el ennyire a véleményformálást!
Talán ez annak köszönhető hogy a főszereplő, 72!! éves. Azért valljuk be hogy ilyen idős korukban nem akciófilmek főszerepeit szokták elvállalni a színészek. Merész vállalkozás ez az öreg Sylvestertől.

Kíváncsian várom, hogy Rambo ezúttal egy egész drogkartellel háborúzzon. De azt, hogy ez tényleg egy komolyan vehető Akciófilm lenne, ebben még kételkedem. Ha más nem, hát kaphatunk egy Feláldozhatók szerű valamit, ami izzadtságszagúan meg akarja nekünk mutatni, hogy Sylvester Stallone igenis nagyon kemény még így is, 72 évesen(Hozzáteszem nagyon jó formában van az öreg). Ha így becsülettel végigforgatta a filmet akkor annyit megérdemel, hogy adjunk neki egy esélyt.

Nézzétek meg ti is az előzetest, nektek mi a véleményetek? Öreg Rambo nem vén Rambo?

 

Nézzétek meg ti is az előzetest, nektek mi a véleményetek?

Öreg Rambo nem vén Rambo?

Szólj hozzá

hírek előzetes hír öreg vén rambo stallone utolsó vér