2019. jún 05.

Petíció Vasemberért!

írta: Verebélyi G
Petíció Vasemberért!

Nemrégiben a Trónok Harca rajongói írtak petíciót a HBO-hoz hogy forgassa újra a 8. évadot, majd kicsit később a Star Wars rajongók ragadtak papírt és tollat, David Benioff valamint D. B. Weiss miatt. Most már a MARVEL rajongók is bekeményítettek és Petícíót fogalmaztak meg mégpedig a Bosszúállók: Végjáték befejezésével kapcsolatban.

12284_1559726192_2388.jpg

Nem teljesen értem hogy mi is zajlik pontosan ezen a téren... Mintha egy kicsit felborult volna az egyensúly az erőben. A nézők mindig is szerettek beleszólni a sztorikba, döntésekbe, bár ez már egy kicsit túlzás. A filmek mögött olykor kreatív csapatok, éveken át tartó munkája van, hogy az adott filmből a lehető legtöbbet hozzák ki. Ez a végjátékban is így volt. A filmnek koránt sem lenne ekkora súlya. Tony önfeláldozására sajnos igenis szükség volt, még akkor is ha egy nagyszerű hőst veszítettünk el.

Ezeket a petíciókat mindíg szomorúan olvasatom, hiszen ez azt mutatja hogy a rajongók nem tisztelik meg az alkotókat. A film az azt készítő csapat látásmódja, története. Megvan a lehetőségünk a nem tetszésünk kifejezésére, de az újraforgatás és az adott döntések felülbírálata a stúdióval szemben szerintem nem tartozik ide. Ez a film azzal, hogy mozi forgalmazásba került késznek lehet nyilvánítani. Meddő dolog azpn lovagolni mi lehetett volna. Sem a stúdió, sem a stáb nem fog pénzt energiát belölni egy olyan dologba ami már nem az övék. A lehetőség adott lehet gyártani a Fan-Filmeket!

A petícióban a következő olvasható:

Tony Stark mindig is készen állt arra, hogy kockáztassa az életét bárkiért anélkül, hogy bármit is várt volna cserébe. Egyáltalán nem ezt a sorsot érdemelte volna, járt volna neki, hogy boldog, teljes életet élhessen, és hogy láthassa a lányát felnőni.

 

  

Szólj hozzá

hírek hír érdekesség marvel ironman vasember iron man robert downey jr. csettintés peticio Hírek Hír Bosszúállók MARVEL Vasember Thanos thanos roberdjr