2019. jún 18.

Érkezik az új Éhezők Viadala!

írta: Verebélyi G
Érkezik az új Éhezők Viadala!

Egyenlőre csak regény formájában de nem elképzelhetetlen hogy a megjelenés után filmet is kaphat a  2020. május 19.-én érkező, egyenlőre cím nélküli előzménytörténet.

A cselekmény Panemben játszódik, és lehet hogy kiderül belőle, mi is vezetett a körzetek összecsapásának kialakulásához. A történet röpke 64 évvel az első film előtt játszódik, így aki kicsit is otthon van a filmekben az könnyen kiszámolhatja, hogy igen ez az első viadal. Nagy valószínűséggel sok kérdés megválaszolásra kerül, és talán érthetőbbé teszi, hogy is alakulhatott ki ez a rendszer, és mi is volt az a sikertelen lázadás vagyis a Sötét napok.

the-hunger-games-catching-fire-22939-1920x10801755-755x425.jpg

Az Éhezők Viadala filmsorozat bevételeit nézve, amely röpke 860 milliárd forint volt, érthető feltételezés hogy a frissen érkező könyv rögtön forgatókönyv alakot is fog ölteni.

A Lionsgate a hírre csak úgy reagált:

"Reményeink szerint az előzményregény megfilmesítésének is együtt dolgozhatunk Collinsszal"

 

Az első könyv megjelenése után igaz 3 évet várnunk kellett, hogy a mozikban is láthassuk hogyan is küzd vállvetve Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson, majd követhetjük "románcokat". Remélhetőleg az előzmény résznél nem kell 3 évet várnunk, de egy, másfelet biztosan.



Szólj hozzá

hírek ajánló előzetes film premier mozi hír !!! érdekesség friss lionsgate éhezők viadala hunger games Film Hírek Hír cineart Cineartblog brakeing