2019. júl 04.

Nagyon bekezdett a Pókember Idegenben!

írta: Verebélyi G
Nagyon bekezdett a Pókember Idegenben!

po_kembo_r.jpg

A világpremier keretén belül nyilván Amerikában is bemutatták, viszont elég izgalmas dátumot választottak egy keddi napon debütált a film, ami nem egyedi a Pókember filmek tekintetében. Azért amerikában is főként a hét vége felé szokták bemutatni a filmeket, de egy Bósszúállók vagy egy Star Wars azért kedden is igen szép bevételt tud pradukálni, de ezek mind fel sem vehetik a versenyt az új Pókemberrel! Ugyani megdöntötte a valaha volt legnagyobb keddi mozibevétel rekordját! 

 

 

A film ugyanis 39,25 millió dollárt hozott ezen a napon, ekkorát még a Marvel  filmje közül még a mozikasszákat robbantó Bosszúállók Végjáték sem tudott ilyen bevételt garantálni,  röpke 33 millió dollárral "kullog" a Pókember után. 
Érdekesség egyébként, hogy a keddi nyitási napokat nézve a Csodálatos Pókember (2012) tartotta, és az első héten egészen 137 millió dollárig kúszott fel egy hét alatt. Lássuk az új vetélytárs meddig jut !



Szólj hozzá

hírek ajánló előzetes premier mozi youtube hír érdekesség friss pókember csettintés bosszúállók Hírek Hír cineart Cineartblog pókember idegenben