2019. júl 11.

Sherlock Holmes 3 - már biztos hogy érkezik!

írta: Verebélyi G
Sherlock Holmes 3 - már biztos hogy érkezik!

Jó hír hogy hivatalos megerősítést nyert, sőt már premier dátumot is kapott a 2009-es Sherlock Holmes folytatása!

 

2021. december 21-én mutatják be, ahogy az is bizonyossá vált, hogy  Robert Downey Jr. és Jude Law is szintén visszatérnek mint főszereplőpááros, és együtt göngyölíthetik fel Moriarty professzor újabb agyafurt gaztettét. 

robert-downey-jr-and-jude-law-in-sherlock-holmes.jpg

A filmmel kapcsolatban azonban rossz hírünk is van. A Filmsorozat eddigi megjelenésében nagy szerepe volt a rendezőnek, Guy Ritchie-nek, aki ebben a részben már biztosan nem fog aktívan tevékenykedni, ugyanis Dexter Fletcher érkezik, aki a Bohém Rapszódiában váltotta Bryen Singert és ezzel meg is alapozta magának a Rocketman-t. Mivel mindkét film igen szépen szerepelt a kritikusok előtt, nem beszélve a Mozibevételekről, nem meglepő hogy Guy Ritchie-t egy manapság eléggé felkapott rendezővel pótolnak. Ugyanis a stúdió természetesen felkereste Ritchie-t, de a The Gentleman címre keresztelt gengszterfilmje miatt amit egyébként Matthew McConaughey-vel forgat, visszautasította a Sherlock Holmes 3 rendezését. 

Azt hogy ez a rendezőváltás milyen hatással lesz a filmre, még nehéz megmondani, annyi biztos hogy hiába a rendező előző két táncol zenés filmje, nem tudjuk elképzelni a filmet egy Revü hangulatú folytatásként. Annyi biztos, hogy a rendező ahogy már bebizonyította jól tud hozzányúlni olyan filmekhez, amit előtte már valaki a saját ízlésére formált (gondoljunk csak itt a Bohém rapszódiára). Reméljük felrázza a filmet és ha már amúgy is egy igazi Britt filmről beszélünk, legalább autentikusan egy minden ízében Britt rendező is kapta a folytatás lehetőségét.

Szólj hozzá

hírek film bejelentés mozi hír friss mozipremier megerősítés érkezik 2021 Jude Law Sherlock Holmes Robert Downey Jr. Hírek Hír Dexter Fletcher Sherlock Matthew McConaughey Sherlock Holmes 3 FRISS cineart Cineartblog brakeing The Gentleman BRAKEING kerül a mozikba moziba kerül moriarti moriarti professzor