2019. júl 19.

Már Magyarul is itt a Top Gun előzetese!

írta: CineArt Studió
Már Magyarul is itt a Top Gun előzetese!

 

Nem sokat lehetett eddig tudni a filmről, de most már legalább láthatjuk mire is számíthatunk valójában. 

 

Az 1986-os film újra filmrevitelén már meg sem lepődünk a nagy remake hullám közepette. Az eredeti film a 80-as évek végén hatalmas sikert aratott. Nem is csoda, hiszen vagány srácok gyors motorokkal szedtek fel szép lányokat miközben vadászgépekkel szelték az eget. Egész pontosan 357 millió dollárt hozott világszerte, de a film toborzó erejéről ne is beszéljünk. Hát ki ne szeretett volna Maverick lenni! 

dewpqtrw4aahz3s.jpg

Az már biztos hogy ebben a filmben sem fogunk hiányt szenvedni semmiben. Az előzetese alapján szépen visszahozza az eredeti film feelingjét. Sőt még a zene is kellőképp felidézi a 86-os filmet. Kíváncsian várjuk, hogy Tom Cruise, újra mint Maverick hogy fog teljesíteni.  Annyit tudunk hogy az idők során Maverick már nem repül éles bevetésen, hanem tanít helyette. A Comic-Con-on az is kiderült, hogy a dróntechnológia is komoly szerepet fog kapni a film cselekményében. Tehát nem egy Reamke, amit kapunk a Paramount Pictures-től 2020-ban!

A film rendezője Joseph Kosinski, akinek már egyszer sikerült maradandót alkotnia a színésszel, gondolok itt a Feledés című filmre. Reméljük ez is hasonló lesz, addig is itt az előzetes.
Nektek bejön?

 


A Top Gun: Maverick amerikai premierje 2020. június 26-án lesz.

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes film premier mozi youtube trailer hír érdekesség friss híres 2020 filmajánló Hírek Hír Maverick Top Gun cineart Cineartblog tom Cruise Top gun