2019. aug 14.

Új sorozatok és folytatások az HBO-n! | Szavazás!

írta: andrasrozsa
Új sorozatok és folytatások az HBO-n! | Szavazás!

Itt a lista

hbo.jpg

Augusztus 11-én töltötte fel hivatalos YouTube csatornájára promóvideóját, melyben fény derül az idei újdonságokra, valamint arra, mire is számíthatunk a 2020-as évben.A hangulatos promóban olyan sorozatokból villantanak, mint az idén érkező Az Úr sötét anyagai, Watchmen vagy a jövő évben visszatérő Westworld.

asdasd.jpg

Az idei évben is több új sorozat és folytatás is érkezik az HBO kínálatába. Új évad jön a James Franco és Maggie Gyllenhaal főszereplésével operáló Fülledt utcákhoz, a Szilícium-völgyhöz, a 104-es szobához, a Successionhoz vagy a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Nagypályásokhoz is.

afsdfdsf.jpg

A 2019-es újoncok között bemutatkozik a Philip Pullman írásai alapján készült sorozat, Az Úr sötét anyagai amelyben James McAvoyt és a Loganből megismert Dafnee Keent is viszont láthatjuk, az A Black Lady Sketch Show, a Catherine the Great Helen Mirren főszereplésével, vagy a képregényes univerzumot tovább bővítő Watchmen sorozat, melyben Jeremy Irons is visszaköszön majd. 

sdfsdfsdf.jpg

A 2020-as évre is felkészült a szolgáltató, jövőre is több újdonság érkezik, a folytatások mellé. Folytatódik az Ifjú pápa, Jude Law mellett John Malkovic főszereplésével, The New Pope címmel, új évad jön a The Outsiderhez Jared Letoval, az Insecurehoz és a High Maintenancehez is. Ezek mellett végre megérkezik a 3. évad a sokak által kedvelt Westworldhöz is. A jövő év újdonságai között bemutatkozik Armando Ianucci sci-fije az Avenue 5, Hugh Laure főszereplésével, A The Plot Against America, az I Know This Much Is True című minisorozat, melyben a főszerepet Mark Ruffalo kapta és végül Nicole Kidman thriller-sorozata a The Undoing. 

dfgdfgdf.jpg

Az HBO nem aprózta el tehát a dolgot, mind az idei év hátralévő részében, mind pedig a jövő évre való tekintettel elvagyunk halmozva az újdonságokkal. A teljes lista az előttünk lévő új sorozatokról és az évadokról a cikk végén lesz megtalálható. 

dfgdfgfdb.jpg

A CineArtStudio Blog szerkesztősége most egy kérdéssel áll olvasói elé, miszerint melyik az új sorozat vagy folytatás melyet a legjobban várnak. Itt lehet szavazni:

2019 új évadok:

Fülledt utcák, Succession, Nagypályások, Szilícium - völgy, 104-es szoba, Hardknocks Training Camp with the Oakland Raiders, Realtime with Bill Maher, Last Week Tonight with John Oliver, The Slap

2019 új sorozatok:

A Black Lady Sketch Show, Catherine the Great, Az Úr sötét anyagai, Our Boys, Watchmen, Mrs Fletcher, The Righteous GemStones, My Favourite Shapes by Julio Torres

2020 új évadok: 

My Brilliant Friend, High Maintanance, Insecure, Westworld, The New Pope, Curb Your Enthusiasm, The Outsider

2020 új sorozatok:

Avenue 5, The Plot Against America, I Know This Much Is True, The Undoing

A promóvideó:

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes sorozat film premier mozi hír újdonság érdekesség friss heti nicole kidman jude law filmajánló helen mirren hugh laurie james mcavoy mark ruffalo dwayne johnson westworld szilicium völgy Hírek Hír the undoing heti filmajánló cineart Cineartblog the new pope john malkovic avenue 5