2019. aug 23.

Elindult a nevezés a 04. Magyar Klipszemlére!

írta: andrasrozsa
Elindult a nevezés a 04. Magyar Klipszemlére!

04_klipszemle_poster_web-01.png
2019. október 10-én rendezik meg a 04. Magyar Klipszemlét, az Akvárium Klubban. 4 helyszínen lehet majd megtekinteni a klipeket nagyvásznon, az eseményt koncertek és a díjátadó után egy afterparty is kíséri. Szeptember 15-ig lehet nevezni a videókat a versenyre.


Először 2015-ben tartották meg az eseményt, melyre az azt megelőző 5 év zenés videóival lehetett jelentkezni, azóta három verseny került megrendezésre, ahol a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Csaknekedkislány és a Volkova Sisters győzedelmeskedtek.


A minden évben változó zsűri filmesekből, zenei szakemberekből és újságírókból tevődik össze. A zsűri által odaítélt díjak mellett a közönségkedvenc is kapott egy külön kategóriát.
Idén négy helyszínen zajlik majd a szemle az Akváriumban, melyek a következők: NagyHall - versenyprogramvetítés és díjátadó - , KisHall - OFF_Szemle - , VOLT Lokál - Klipszemle_Backstage -, végül a Petőfi Pódium ahol a korábbi shortlistesek és nyertesek lépnek majd fel, akusztik formációban.
A szemlére szeptember 15-ig lehet jelentkezni a klipszemle honlapján. A versenyzők munkáit a zsűri kb. 150 klipre szűkíti, majd a látottak alapján kategóriákat alkotnak. A zsűri mellett a közönség is értékelheti a munkákat, szeptember 16 és 25 között.

klipszemle_sajtotajekoztato_prez_1920x1080px-17.png


Az idei zsűrit Cseh Renátó, Éder Krisztián, Fodor Máriusz, Galler András Indián, Inkei Bence, Kovács Eszter, Köbli Norbert, László G. Gerzson, Pálfi György, Péterfy Bori, Virág Anikó és Miki 357 alkotják.
Az esemény fődíja egy 1,5 millió forintos eszkösz - és erőforrás-támogatás, a szervezők különdíja egy egynapos stúdió- és eszközhasználat.
Forrás: Recorder

Szólj hozzá

blog hírek ajánló magyar hír friss negyedik heti nevezés Hírek Hír klipszemle cineart Cineartblog