2019. aug 27.

Megérkeztek a Marvel új plakátjai

írta: bacsikinga
Megérkeztek a Marvel új plakátjai

A D23 Expo sokadik fejleménye az új plakátok bemutatása a Fekete özvegyhez, a WandaVision-hez, és a The Falcon and The Winter Soldier-hez.

blckwidow.jpg

 

Végre Fekete özvegy is megkapja a saját, önálló filmjét. A plakáton láthatjuk a legfontosabb szereplőket, elsősorban Natasha Romanoffot (Scarlett Johansson), mellette ott van még a két másik Fekete özvegy: Yelena Belova (Florence Pugh) és Melina Vostokoff (Rachel Weisz), valamint Alexi Shostakov (David Harbour). Végre talán kiderül mi történt Budapesten?

wandavision.jpg

 

Engem bevallom eddig nem érdekelt a WandaVision sorozat. De valami, ami úgy néz ki, mint egy 1950-es évekbeli sitcom? Wanda (Elisabeth Olsen) és Vision (Paul Bettany) ezzel most megvettek.

falconwintersoldier.jpg

 

Ez egyelőre még csak egy szép koncepcionális plakát. A Sólyom (Anthony Mackie) a pletykákkal szemben nem viseli Amerika Kapitány ruháját, pedig volt szó róla, hogy "teljesen" átveszi az ő szerepét a csapatban. A Tél katonája (Sebastian Stan) meg elment fodrászhoz, így úgy néz ki, mint az első Amerika Kapitány film idején.

 

Szólj hozzá

ajánló mozi képregény hír falcon plakát heti marvel bosszúállók Hírek Hír winter soldier Black Widow cineart Cineartblog