2019. sze 05.

A Thor: Ragnarök rendezője Hitlernek állt

írta: Horváth Simon Eszter
A Thor: Ragnarök rendezője Hitlernek állt

 

Taika Waititi Jojo Rabbitje az előzetes alapján pontosan olyan mozi lesz, amely szatírikus hangvételével polgárpukkasztó és humoros filmként az összes néző szívébe és agyába belopja magát

_0123.jpg

A Jojo Rabbit című fiilmben, minden határt átlépve igyekszik a rendező kifigurázni a fasizmust, és annak bizarr módján nevettetni és elgondolkodtatni is akar, és sikerül is neki.

Ebben olyan sztárok vannak segítségére, mint az Oscar-díjas Sam Rockwell, a nemrég hazánkban forgatott Fekete Özvegy, Scarlett Johansson, a komika Rebel Wilson, és a Trónok harca egykori Theonja, Alfie Allen.

A Jojo Rabbit a szeptember 5-én kezdődő Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon fog debütálni, míg a nagyközönség október 18-tól válthat majd rá jegyet Amerikában. 

Reméljük a magyaroszági vásznak is még az ősszel otthont adhatnak egy időre, ennek az eredeti, groteszk és polgárpukkasztó gyöngyszemnek. Jojo Rabbit, nagyon várunk már!

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes sorozat film premier mozi youtube trailer disney érdekesség friss heti marvel filmajánló csettintés bosszúállók Hírek Hír thanos heti filmajánló cineart Cineartblog