2019. okt 02.

Itt a Drakulics elvtárs második előzetese

írta: bacsikinga
Itt a Drakulics elvtárs második előzetese

Megérkezett a Drakulics elvtárs második előzetese.

large_drakulics_elvtars_nagy_zsolt_fabian_elvars_szerepeben_jpeg.jpg

A Kádár-korszakban járunk. A Nagy Zsolt (Terápia) által alakított különös alak, egy Amerikából visszatért, lehengerlő pasas. Akiről az előzetesben ez hangzik el: "éjjel él, nem öregszik és kiszívja a szép nők vérét." A második kelti fel igazán a hatóság figyelmét, hiszen mekkora értéke van annak, ha valaki sosem öregszik. A tudás megszerzéséhez Walters Lili próbálja behálózni a szívtiprót, miközben olyan színészek játszanak körülöttük, mint Nagy Ervin, Balsai Móni, Borbély Alexandra, Thuróczy Szabolcs és még a komikus és író Bödőcs Tibor is benéz egy jelenet erejére.

Az Isteni műszak című thrillert is jegyző Bodzsár Márk saját ötlete alapján írta a forgatókönyvet. A rendező az első filmjét is fényképező Reich Dánielt kérte fel operatőrnek.

A film elsőre kellemes maszlagnak tűnik: nyomozás, kémfilm, vámpírtörténet, némi romantikával fűszerezve. Szerintem a Drakulics elvtárs folytatni fogja a Liza, a rókatündér és a Lajkó, cigány az űrben abszurd és egyedi humorát. Hogy mi sül ki az egészből, azt vámpírfilmhez méltón október 31-től láthatjuk a mozikban.

 

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes film premier mozi youtube trailer hír érdekesség friss heti filmajánló Hír cineart Cineartblog