2019. nov 05.

Ilyen lett volna a Trónok harca készítőinek Star Wars - trilógiája

írta: andrasrozsa
Ilyen lett volna a Trónok harca készítőinek Star Wars - trilógiája

starwars-oldrepublic-banner-1-700x320.jpg

David Benioff és D.B. Weiss visszalépett korábbi munkájuktól, amiben egy független Star Wars trilógián dolgoztak.

A Disney 2018-ban bejelentette, hogy új Star Wars film készül a páros kezei alatt, azonban az elmúlt időben elég sok kritika érte Benioffot és Weiss-t, többnyire a Trónok harca botrányos befejezése miatt is. Ezen okok miatt szóba került, hogy a Disney kicsit korlátozza a rendezők kreatív szabadságát, hiszen a legutóbbi film, Az utolsó Jedik sem aratott felhőtlen sikert.

A napokban jelentették be, hogy Benioff és Weiss triliógiáját törölték időhiányra hivatkozva, de a páros elárulta, hogy aa tervük szerint a Jedi Rend megalakalusátát szerették volna mozivászonra vinni, méghozza a talán legnépszerűbb Star Wars videojáték alapján,amely nem más, mint  a Knights of the Old Republic.  

A filmes univerzum rajongóinak azonban még várni kell, hogy megismerhessék a Jedik eredettörténetét, legalábbis a mozivásznon, hiszen a számítógépes játék tökéletesen elmeséli nekünk, hogyan is kezdődött az egész.

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes film premier mozi star wars disney érdekesség filmajánló knights of the old republic jedik Hírek Hír netfilx cineart utolso jedikc