2020. okt 08.

Csajok vs Világvége – megérkezett a The 355 előzetese

írta: Siktár Vivi
Csajok vs Világvége – megérkezett a The 355 előzetese

Hogy mi a kémfilmek receptje? Egy adag eredendően gonosz, egy (csapat) mindenre elszánt személy, és egy csipetnyi személyes indíték mindenki részéről. A rosszat megtestesítő high-tech pipa: már elegendő egy kattintás is a harmadik világháborúhoz. A csapat legyen a Bond-lány szerepet már túlnövő eszes, dögös és mégis esetenként naivaként tündöklő A-listás színésznő, és az egészet fűszerezzük meg különböző nemzetiségükkel, valamint szeretteikkel, gyerekeikkel, akik amúgy nagyon is hazavárják őket.

the-355-poster.jpeg

A történet itt sem változtat a bevált formulán: egy titkos fegyver rossz kezekbe kerül, s Mason „Mace” Brown CIA ügynök egy csupa elit ügynökből összeverbuvált csapattal igyekszik megfékezni a teljes armageddont.

A rendezői székben Simon Kinberg második egészestésén ügyködik, mi pedig várhatjuk az elkápráztatást. Hátha most sikerül, az X-Men: Sötét Főnix esetében ez nem igazán jött össze. Mindenesetre a szereplők nem kisebb sztárok, mint Jessica Chastain, Penélope Cruz, Diane Kruger, Lupita Nyong’o, Fan Bingbing, Sebastian Stan vagy épp Édgar Ramírez.

Hogy egy sokadik Bond-kopi-e mély dekoltázsokkal vagy több, arra - a COVID-19 okozta eltolás nélkül is - 2021. január 15-ig várnia kell a nagyérdeműnek.

Szólj hozzá

hírek előzetes film mozi trailer akció 2021 Hír Penélope Cruz Diane Kruger Jessica Chastain Lupita Nyongo Fan Bingbing Simon Kinberg cineart Cineartblog the355