2020. okt 11.

Millie Bobby Brownt majdnem tönkretette a Trónok harca

írta: Jászberényi Lili
Millie Bobby Brownt majdnem tönkretette a Trónok harca

Mindenki tudja, hogy Hollywoodban nem egyszerű kezdő színésznek lenni. Főleg úgy, hogy még egy szereped sem volt, mégis meghallgatásról meghallgatásra jársz. Sokan évekig próbálkoznak, mire sikerül megszerezniük az első szerepüket és nagy valószínűséggel az sem a nagy bumm szerep lesz, amivel majd aztán világhírűvé válhat az ember. Nagyon sokan pedig belefáradnak a próbálkozásba és feladják.

Millie Bobby Brown szintén majdnem feladta a próbálkozást, amikor is elment egy meghallgatásra. Jimmy Fallon showjában elárulta, hogy ő maga is jelentkezett a Trónok harca című sorozatba, azonban elutasították és ez annyira mélyen érintette a fiatal színésznőt, hogy komolyan fontolóra vette, hogy megéri-e folytatnia ezt az egész körözést a castingok körül. Bár nem árulta el, hogy melyik szerepre jelentkezett, de korából kifolyólag én Lyanna Mormont karakterére tippelnék.

millie-bobby-brown-smink-nelkuli-szelfivel-buzdit-az-onbizalomra--12310650.jpg

Szerencsére a fiatal színésznő végül elment egy utolsó meghallgatásra, aminek köszönhetően a Netflix egyik legfelkapottabb sorozatában szerepelhetett, ami nem más, mint a Stranger Things. Természetesen ez sem ment könnyedén, mint ahogy a színészi szakmában semmi sem, hiszen a meghallgatás után még két hónapot kellett várnia, mire felkeresték, hogy újbóli meghallgatást szeretnének vele tartani. 

A Stanger Things óta egy újabb Netflixes alkotásban láthatjuk Milliet, az Enola Holmesban. Ennek a kritikáját megtaláljátok az oldalunkon. Persze csak az után olvasd el ha már láttad a filmet, különben biztos lehetsz benne, hogy többet tudsz meg róla, mint szeretnél a film megnézése előtt.
Valamint szerepelt a Godzilla: A szörnyek királyában is Madison Russel karakterébe bújva.

Köszönjük, hát a Stranger Things alkotóinak, hogy egy ilyen jó színésznőt, mint Millie Bobby Brown "magunkénak" tudhatunk. Véleményem szerint egy igen tehetséges színésznő és még remélhetőleg sok nagyszerű filmben láthatjuk majd viszont a képernyőkön.

Szólj hozzá

blog sorozat érdekesség Hírek Hír Trónok harca Netflix Jimmy Fallon GOT Cineartblog millie bobby brown enola holmes strager things Lyanna Mormont