2020. okt 12.

Milla Jovovich szörnyfilmje mentheti meg a mozikat?

írta: Csurilla Dániel
Milla Jovovich szörnyfilmje mentheti meg a mozikat?

Október elején kaptunk a nyakunkba egy kedvcsináló előzetest Paul W. S. Anderson következő videójáték-adaptációjából, a Monster Hunterből, melynek sztárja ismét felesége, Milla Jovovich lesz. Most pedig itt a színfalak mögötti VFX featurette.

A Capcom eredeti Monster Hunter akció-fantasy játéka 2004-ben startolt PlayStation 2-n, azonban mára terjedelmes videójáték franchise-zá nőtte ki magát. A játéksorozat állandó producere, Ryozo Tsujimoto és a rendezője, Kaname Fujioka a Monster Hunter filmes adaptáció előkészületi munkálataiban ültek le egy asztalhoz Andersonnal, hogy átbeszéljék mely elemeihez és teremtményeihez marad hűséges a Jovovich nevével fémjelzett film.

Paul W. S. Anderson hírhedt akciódús, nagyszabású, ám gyenge minőségű látványfilmjeiről, feldolgozásairól, illetve játékadaptációiról. Pályáját a megosztó Mortal Kombat filmes adaptációjával kezdte, majd az elmúlt tizennyolc évben négy Kaptár-filmet rendezett. Direktora volt többek között a mára kultusz követésnek örvendő Halálhajónak (Event Horizon), a közepesen teljesítő első Alien vs. Predator-mozinak, illetve a DVD-franchise-zá duzzadt Halálfutam-remake-nek. Sajnálatos módon az utóbbi évtized két nagy anyagi bukásáért is ő vonható felelősségre (a steampunkos A három testőr és Kit Harrington 3D-s Pompeii c. kalandfilmje).

monster_hunter.jpg

Milla Jovovich mellett olyan nagy sztárok tűnnek majd fel ebben a látványos akciómoziban, mint Tony Jaa, T.I., Diego Boneta és Ron Perlman.

Csak reménykedni tudunk abban, hogy függetlenül a Monster Hunter-adaptáció minőségétől, a nézők 2020. december 30-án moziba fognak menni. A hazai bemutatóról még nincs hír.

Szólj hozzá

hírek hír fantasy alien vs predator milla jovovich jason statham tony jaa avp mortal kombat capcom paul w s anderson ron perlman halálfutam 3D kit harrington monster hunter cineart Cineartblog CineArt cineart blog