2020. okt 13.

Pókember Multiverzum?

írta: Jászberényi Lili
Pókember Multiverzum?

   Egyre több teória születik arról, hogy a Pókember harmadik részében, majd mit is láthatunk pontosan. Talán elsőnek az Electrot megszemélyesítő színésze adta az okot a találgatásra, ugyanis a Tom Holland-féle filmben is Jamie Foxx fogja játszani a hírek szerint.

   A következő nagy boldogság sokk forrása pedig maga Dr. Strange, aki már biztosan megjelenik a Pókember harmadik részében, ugyan még nem lehet pontosan tudni, hogy milyen okból, de itt is lehet gyanakodni arra, hogy talán majd ő nyitja meg a párhuzamos univerzumok közti kaput, hiszen Dr. Strange következő filmje, pont erről fog majd szólni.

spiderman-far-from-home-doctor-strange-electro-amazing-spiderman-2_1.jpg

   Ami pedig igen csak alátámasztja ezt a rajongói hipotézist, az az, hogy Tobey Maguire, egy megbízható forrás szerint, már elment a Marvelhez egyezkedni egy bizonyos szereppel kapcsolatban. Nem csak az első Pókember filmek sztárja lépte át a Marvel stúdió kapuját, hanem Andrew Garfield is, aki köztudottan A Csodálatos Pókember című filmekben alakította a pókhős karakterét. Még egy „véletlen” egybeesés, hogy az új pókembert Sam Raimi fogja rendezni, aki a Tobey Meguire féle filmeket is rendezte.

   Túl sok olyan esemény követi egymást, ami látszólag alátámasztja a nézői fantázia által alkotott elméleteket ahhoz, hogy ne egy Pókember Multiverzumot lássunk majd kibontakozni a mozivásznakon.

fotonoticia_20201010151732_1024.jpg

Amennyiben van kedvenc Pókembered, írd meg nekünk kommentbe. Derítsük ki együtt, hogy melyik színész adja vissza szerintetek legjobban a pókfigurát.

Szólj hozzá

film mozi hír disney érdekesség heti marvel Sony Pókember Andrew Garfield Jamie Foxx Tom Holland Electro cineart Cineartblog Dr. Strange Toby Meguier