2020. okt 14.

Betekintést kaptunk a The Batman forgatásába

írta: Jászberényi Lili
Betekintést kaptunk a The Batman forgatásába

Újra kezdődtek az új Batman film forgatásai és máris friss fotókat láthatunk egyes jelenetekből, de most már nem csak  Robert Pattinsonról kaptunk lesi fotókat.

k.jpg

Először a járvány kitörése miatt kellett leállítaniuk a forgatásokat, majd nem sokkal azután, hogy újra munkához láttak, kiderült, hogy Batmant alakító Robert Pattinson koronavírus tesztje pozitív lett, így szeptemberben újbóli kényszerleállást kellet elrendelniük. A színész mára meggyógyult és újra kezdetét vehette a munka. Ezt megtudván a rajongók és a paparazzik folyamatosan figyelik a forgatási helyszíneket, hátha lencsevégre kaphatnak, valami igen csak jó részletet a forgatásról. Nagy örömünkre sikerrel jártak. Nem csak az Alkonyat sztárja került az elkészült fotókra, hanem Zoe Kravitz is, aki Macskanőt alakítja majd, friss képeket kaphattunk, az elmaszkírozott Colin Farrellről is, aki Pingvin bőrébe fog bújni a film kedvéért. Valamint lencsevégre kapták John Turturrót is aki a híres gothami maffiafőnököt fogja játszani, Carmine Falconét.

n.jpeg

Amennyiben nem lesz több nehézsége az alkotó csapatnak, úgy a filmet 2022 tavaszában láthatjuk majd a mozikban. Persze ez még messze van, és sajnos a mai körülmények között egyáltalán nem vehetjük biztosnak ezt a dátumot.

Szólj hozzá

hírek film hír friss heti robert pattinson DC Batman Pingvin John Turturro Zoe Kravitz Macskanő cineart Cineartblog colin Farrell