2020. okt 19.

Bruce Willis visszatér John McClane-ként…

írta: Csurilla Dániel
Bruce Willis visszatér John McClane-ként…

A Die Hard Battery váratlan, két perces, nagyon ütős reklámjában újra láthatjuk Bruce Willist a new york-i rendőr szerepében.

die_hard_commercial.jpg

A Los Angeles Rams és a San Francisco 49ers vasárnapi összecsapásának egyik reklámblokkjában a tévénézők megőrültek, és számos sztár tweetelte Bruce Willis „visszatérését” – köztük az akciósztár lánya, Rumer Willis és a The Lonely Island nevű paródiazenekar hivatalos Twitter oldala.

Korábban a rajongókat mintegy beetette egy 15 másodperces TV spot, melyben Willis fütyörészve végighalad előttünk a kocsijáig, és egy cseles inzert szöveg jelenik meg: „Egy történet véget ér, egy másik elkezdődik.” Számos rajongó egy hatodik Die Hard film eljövetelére asszociáltak, tévesen.

A teljes, két perces reklám azonban sajnos csak azt igazolja, hogy az egész csak egy promóció része a Die Hard Battery márkához. A rövid kis történetben John McClane rosszfiúkat püföl és járműveket robbant fel, hogy új aksit szerezzen a kocsijába - közben számos Die Hard pillanatot reprodukálnak. A kisfilm erejéig visszatér az első Die Hardból ismert limuzinsofőr Argyle, akit ismét De’voreaux White személyesít meg, hogy ellopja John emblematikus szövegét (Yippee ki Yay…), melyre a bepöccent McClane azt mondja, hogy „ez az én dumám”, majd tovább aprít. Érdemes megfigyelni, hogy minden egyes vetődésénél elvágnak Willisről, majd visszatérnek egy-egy arcközelire, hogy "sikertelenül" eltakarják a nyilvánvaló kaszkadőrmunkát. 

Sajnáljuk is a beetetést, de örülünk is, hogy viszontláthattuk John McClaneként a mostanság energiaitalokkal házaló ikont. Vajon készül valaha méltó lezárás a Drágán add az életed-filmsorozathoz?

Szólj hozzá

blog ajánló reklám hír los angeles hell nfl bruce willis john mcclane die hard tv spot promo drágán add az életed san francisco 49ers die hard 6 cineart cineartblog los angeles rams