2020. okt 19.

Élőszereplős Miles Morales filmek érkezhetnek

írta: Csurilla Dániel
Élőszereplős Miles Morales filmek érkezhetnek

Bekeményített a Sony, ugyanis élőszereplős Pókverzumában akár már a Tom Holland-féle Pókember 3-ban szerepelhet az Irány a Pókverzumban megimert új, fiatal Pókember, Miles Morales.

A pletykák elérték a Sony háza táját, és állítólag egy jelentős mellékszerep erejére keresnek maguknak egy Miles Moralest, aki "5-6 további filmben" is újra eljátszhatja Brian Michael Bendis afroamerikai-latino Pókemberét. A szuperhősfilmek korában ez a féltucatnyi filmben való szereplés nem is meglepő, ugyanakkor kissé aggasztóak a mendemondák a meglehetősen túlzsúfolt Pókember 3 kapcsán, melyben számtalan ikonikus gonosztevő térhet vissza.

spiderverse.jpg

Bár a Sony teljes mértékben tagadja, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérne, Jamie Foxx Electrojának MCU bemutatkozását és Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) jelenlétét készpénznek vehetjük - ha csak egy cameo erejéig is.

Az eddig csupán bejelentett Pókember 3 forgatása valószínűleg 2021-ben kezdődik az előző két film rendezőjének (Jon Watts) irányításával, és habár a jövő éven tervezte a Disney-Sony bemutatni a filmet, esélyes, hogy 2022 előtt nem láthatjuk sem Tom Hollandot, sem a még be nem jelentett, Miles Moralest alakító színészt.

Vajon a szintén bejelentett Irány a Pókverzum 2 (2021) és a Pókember 3 azonos éven debütál majd, mint az előző részek?

Szólj hozzá

film sony pletyka hír disney electro szuperhős jamie foxx tobey maguire avengers pókember 3 mcu bosszúállók andrew garfield rumor tom holland benedict cumberbatch spider-man doctor strange brian michael bendis miles morales Cineartblog irány a pókverzum CineArt into the spider-verse