2020. okt 20.

Tom Felton Harry Potter találkozót szervez

írta: Szalai Szimi
Tom Felton Harry Potter találkozót szervez

Sokaknak lehet ismerős Tom Felton neve, hisz hosszú évekig ő alakította Draco Malfoy-t a Harry Potter filmekben. Most arról beszélt, hogy egy összejövetelt próbál megszervezni a többi szereplővel a Harry Potter filmsorozat 19. évfordulójának alkalmából.

 256185-draco-malfoy-tom-felton_1200x630.jpg

Most, miután már majdnem egy évtized eltelt az utolsó film óta a színészek tovább léptek és különböző produkciókban folytatták pályafutásukat. Voltak tragédiák, amelyek bekövetkeztek az évek alatt, köztük Alan Rickman (Perselus Piton) és Richard Harris (Albus Dumbledore a Bölcsek köve és a Titkok kamrája című filmben) halála. Volt, aki egy rövid időre börtönbe is került, aki nem más volt mint Jamie Waylett, aki Malfoy egyik haverját alakította, Crakot. De a rajongók végig nézhették Daniel Radcliffe (Harry Potter) és Emma Watson (Hermione Granger) felnövését és csodálatos pályafutásukat is.

 

Azért, mert a Harry Potter filmek az összes szereplő életében egy fontos, meghatározó része volt Tom Felton most arra törekszik, hogy ezt a zseniális gárdát újra összehozza és megemlékezzenek a 19. évfordulóra. Felton  az ET Online-nak elárulta, hogy a film több tagjával is kapcsolatban van, még golfozott is a Weasley ikrekkel (James and Oliver Phelps) nem is olyan rég. Ahogy az évforduló időpontja, amely november 14., közeledik Tom elmondta, hogy egy online ünneplést tervez. Az, hogy ezen kik fognak részt venni és pontosan milyen formában, azt még nem lehet tudni, de Felton lelkesedése ígéretes:

 

„A minap találkoztam a Weasley ikrekkel. Golfozni mentünk. WhatsAppon folyton csetelünk a többiekkel és tartjuk a kapcsolatot, meggyőződünk arról, hogy minden rendben van egymással. Ami tök jó, hiszen a 19. évforduló november 14-én lesz és készülök egy kis digitális ünnepléssel...Megpróbálom összehozni a régieket hogy megünnepeljük az eredményt.”

harry-potter-cast-t.jpg 

Talán furcsa lehet, hogy Draconak is nagy a rajongó tábora, hiszen elég sok kellemetlenséget okozott Harry Potternek, és nem igazán egy szerethető személyiség. Habár egy olyan sikeres filmsorozatban, mint a Harry Potter, minden karakternek megvan a maga rajongói, és ez alól Draco sem kivétel.

 Kissé különös, hogy idén akarnak ünnepelni és nem a 20. évfordulón, ami jövőre lenne, de elnézve, hogy milyen volt eddig 2020 annyira nem is nagy baj ha legalább egy Potter örömhír érkezik.  

Egyetlen potenciális buktatója lehet ennek, az pedig az, hogy J. K. Rowling vajon részt vesz-e ebben? Felton nem említett ezzel kapcsolatban semmit, nem mondta, hogy az író is benne lenne a „digitális ünneplésben”. Rowling profilja mostanság tele van gyűlölködő és problémás dolgokkal, amelyek megosztják a rajongókat, ezért kíváncsian várjuk, hogy mi fog ebből kisülni.

Szólj hozzá

hír Harry Potter Daniel Radcliffe Hermione Granger Ron Weasley Emma Watson Perselus Piton Draco Malfoy Alan Rickman JK Rowling Tom Felton Richard Harris Albus Dumbledore