2020. okt 23.

Jared Leto Jokere is visszatér

írta: Szalai Szimi
Jared Leto Jokere is visszatér

Nagyon úgy tűnik, mégis Leto lesz az, aki utoljára nevet, hiszen csatlakozott ő is a Az Igazság Ligájának rendezői változatához.

 letojoker.jpg

Jared Leto játszhatta a 2016-os Öngyilkos Osztagban a gonosztevő Joker szerepét és most sok másik színész között ő is újra magára öltheti szerepét, hogy felvegyenek plusz jeleneteket a Zack Snyder-féle változathoz.  

A projekt, ami körül már egy ideje kavarog a por Zack Snyder’s Justice League néven fog futni és az HBO MAX felügyeli a munkálatokat, finanszírozva a az újra forgatásokat. Sok befejezetlen jelenetet véglegesítenek és végül egy 4 részes sorozatként fog megjelenni a következő évben.

 jared-leto-joker-knightmare.jpg

Jelenleg is folynak a forgatások, amelyen részt vesz többek között Ben Affleck, Ray Fisher, Amber Heard és most már Leto is. Az még nem világos, hogy a többi színész is csatlakozott-e végül. Tekintve, hogy Henry Cavill jelenleg a The Witcher második évadán dolgozik, nem valószínű, hogy egyszerre két helyen tud lenni. Gal Gadot és Ezra Miller szerepe is kétséges.

Mivel az Öngyilkos Osztagban is elég kevés képernyőidő jutott szegény bohócnak, így azóta a rajongók megállás nélkül kampányolnak amellett, hogy elkészüljön belőle egy rendezői változat. Egyes hírek szerint az, hogy Joker megjelenik Az Igazság Ligájában előre vetíthet  egy Ayer-féle vágatot is az Öngyilkos Osztagból.

Szólj hozzá

joker batman ben affleck zack snyder jared leto justice league wonder woman igazság ligája the flash ezra miller gal gadot az igazság ligája ray fisher snyder cut