2020. okt 24.

A WandaVision mentális betegségekkel is foglalkozik majd

írta: Szalai Szimi
A WandaVision mentális betegségekkel is foglalkozik majd

Miután már egy pár éve részese a Marvel univerzumának és miután három bosszúállók filmben is feltűnt Elizabeth Olsen karaktere, Skarlát Boszorkány végre a figyelem központjában lehet a WandaVision nevű Disney+ sorozatban. Ha már láttad az előzetest biztosan tudod, hogy ez egy nem mindennapi történet lesz.

 

Elizabeth Olsen a The New York Timesnak adott interjújában elmondta, hogy mitől is lesz olyan érdekes a sorozat.

 

„A WandaVision olyan érdekes koncepción alapul. Ez lesz az első olyan alkalom, ahol igazán megérthetjük Skarlát Boszorkányt úgy, ahogy az a képregényekben is van. Ez azért is érdekes számomra, mert még nem nagyon volt lehetőségem ezt kifejteni a képernyőn, szóval nagyon izgalmas lesz. Ő mindig is a mentális egészség és betegség ábrázolásának a képviselője volt a képregényekben és az egyik feladata az, hogy ezt a stigmát kezelje a Marvelen belül.”

 

Arról is megkérdezték, hogy Vízió hogyan bukkanhat fel a sorozatban, hiszen a Bosszúállók Végtelen Háborúban meghalt, de nem igazán adhatott ki információt erről.

Ha képregény rajongó vagy akkor talán lehet ötleted arra, hogy a Marvel milyen irányba szeretne elmenni a WandaVisionnel. A képregények megmutatták, hogy milyen erős és milyen veszélyes tud is lenni egy mentálisan beteg és sérült Skarlát Boszorkány. Képes akár teljes alternatív valóságokat létrehozni, ha szorult helyzetbe kerül, ahogy azt a „House of M” történetben is olvashattuk.

 

Habár még pontos dátumot nem kaptunk, de az biztos, hogy valamikor 2020 decemberében érkezik a Disney+ csatornára a sorozat. Ez lehet az első Marvel gyártotta sorozat, ami leadásra kerül.

Szólj hozzá

hírek hír marvel vízió vision elizabeth olsen Bosszúállók skarlát boszorkány végtelen háború disney+ wandavision