2020. okt 25.

Jamie Foxx, mint vámpírvadász apuci

írta: Szalai Szimi
Jamie Foxx, mint vámpírvadász apuci

A színész a sikeres Project Power film után most újra a Netflix egyik filmjében, a Day Shiftben fog szerepelni. A vámpír vadász egészestés filmet J.J. Perry rendezi, akinek ez az első nagyjátékfilmje. Nem egy hollywoodi produkcióban vett már részt, mint kaszkadőr-szakértő, például a Gemini Man, John Wick 1-2, Halálos iramban filmek stb.

 project-power-jamie-foxx-slice.jpg

Foxx, aki egyébként főproducere is lesz a filmnek, egy 8 éves kislány édesapját fogja játszani. Főállásban medencét takarít, azonban hogy megfelelő életkörülményeket tudjon biztosítani gyermekének egy kissé extrém másodállást is űz. Titokban vámpírokra vadászik. 

Érdekességként még annyit, hogy a forgatókönyvet Tyler Tice írta, aki ezzel megnyerte a Slamdance Writing Competition díját, majd az Impossible Dream team fedezte fel. Az átdolgozást és felülvizsgálatot Shay Hatten végzi, aki a John Wick 3-at és 4-et is írta, valamint Zack Snyder Army of the Dead című filmjét.

Jamie Foxx jelenleg több produkcióban is benne van, köztük a fent említett Project Powerben, illetve szerepelni fog a They Cloned Tyrone és a Dad Stop Embarrassing Me sorozatban is, amelyek a Netflixen lesznek elérhetőek. Ezen kívül a Disney/Pixar közös művéhez, a Soulhoz is adta a hangját, amely December 25-én jelenik meg a Disney+ csatornán. Ha ez még mindig nem lenne elég, visszatér Electro szerepében is a Pókember 3-ban.

Szólj hozzá

hírek hír soul jamie foxx pixar netflix vámpírvadász disney+ tyler tice shay hatten