2020. okt 26.

Friss képek kerültek ki a Stranger Things 4. évadának forgatásáról!

írta: Szalai Szimi
Friss képek kerültek ki a Stranger Things 4. évadának forgatásáról!

Javában forog már a Netflix nagysikerű sorozata, a Stranger Things és most új képek kerültek napvilágra a folyamatról. Ezeken a képeken két karakter ismét egy csapatban dolgozik. Van tippetek kik lehetnek azok?

Mint sok más produkció esetében, így a Stranger Things forgatása is csúsztatásra kényszerült a járvány miatt. Azonban azóta a Netflix dédelgetett gyermeke újra forog és a képek alapján a csapat újra együtt van, méghozzá egy videós boltban.

stranger-things-film-scene-at-video-store-18.jpg

A képeken látható Maya Hawke és Joe Keery, valamint Gaten Matarazzo és a második évadban csatlakozott Sadie Sink is. 2016 óta a pop kultúra része, amikor is az első évad megjelent a streaming szolgáltatón, azóta pedig hatalmas rajongói táborra tett szert a sorozat. Nagyon jól visszaadja az 1980-as évek hangulatát, rengeteg utalás van benne korábbi sikeres filmekre (pl: ET, a földönkívüli) és ezáltal tiszteleg az akkoriban készült filmek előtt. A színészek, akiknek nagy része névtelen gyerekszínészekként kezdtek azóta már globálisan ismertségre tettek szert és több produkcióban is játszottak.

stranger-things-film-scene-at-video-store-40.jpg

A harmadik évad már több, mint egy éve jött ki (2019 július), de a negyedik évad premier dátumát még mindig nem lehet tudni. Mivel a munkálatok csak az előző hónapban tudtak újra kezdődni, ezért valószínűleg még sokat kell várni rá. De addig is nem szabad kétségbe esni, hiszen minden nap újabb információ morzsákat kapunk, ezúttal képek formájában.

A Just Jared nemrégiben tette fel az internetre a képeket, amelyeket az alábbi linket meg is találhattok:

http://www.justjared.com/2020/10/20/stranger-things-stars-film-a-scene-at-a-video-store-see-photos/

Habár nem sok minden derül ki ezekből, de annyi biztos, hogy Steve és Dustin, a legyőzhetetlen duó újra összefog és társul melléjük még Robin és Max is.

Szólj hozzá

hírek sorozat hír képek forgatás netflix behind the scenes leaked stranger things joe keery gaten matarazzo maya hawke sadie sink