2020. okt 26.

Michael B. Jordan rendezőként debütálhat

írta: Siktár Vivi
Michael B. Jordan rendezőként debütálhat

A legújabb Rocky-spinoff a 2015-ös és 2018-as Creed-filmek sikerét követi, melynek főszerepében ismét Michael B. Jordan látható. A Creed 3 a kilencedik lesz a Rocky-szériában, melynek sora az 1977-es Oscar-díjas első filmmel és Sylvester Stallone-val kezdődött.

fngaysiogn.jpg

A legfrissebb szóbeszédek szerint Jordan nem csupán szerepel, de a rendezői széket is elfoglalhatja a Creed-széria legújabb részében. Az első filmet jegyző Ryan Coogler már A megálló (2013), valamint a Fekete Párduc (2018) forgatásai alatt is együtt dolgozott Jordannel, míg a rendezői stafétabotot a második résznél Steven Caple Jr. vette át.

Még februárban reppent fel a hír -a The Hollywood Reporter értesülései szerint-, hogy az a Zach Baylin írja a Creed 3 szövegkönyvét, aki a soron következő Will Smith-filmért, a King Richardért is felel. Jordan legutóbb 2019-ben tűnt fel egy faji megkülönböztetéseken alapuló drámában, a Just Mercy-ben, következő filmje pedig a Tom Clancy’s Without Remorse, mely jelenleg utómunka-fázisban készül, s jövő éven debütál. Eközben az MCU sorozatához, a What If…?-hez kölcsönzi hangját, és részt vesz Danny Boyle új filmjének, a Methuselah-nak fejlesztési fázisaiban is.

Karrierje során kapott hideget-meleget is a színész, ám 2018-ban mégis Primetime Emmy-jelölést zsebelt be, lévén, hogy az HBO Fahrenheit 451 filmjének producere volt. Kíváncsian várjuk hát, hogy alakítása mellet milyenre sikeredik első rendezése.

nnnn.jpg

Szólj hozzá

érdekes film hbo színész hír rocky érdekesség rendező sylvester stallone will smith danny boyle creed mcu HBO Oscar-díj fahrenheit 451 Michael B. Jordan Fekete Párduc cineart the hollywood reporter steven caple jr cineartblog What If...? just mercy ryan coogle a megálló zach baylin king richard tom clancys without remorse methuselah primetime emmy creed 3