2020. okt 27.

Címlapfotós James Gunn The Suicide Squad-ja

írta: Csurilla Dániel
Címlapfotós James Gunn The Suicide Squad-ja

the_suicide_squad_screenshot_20201025162143_1_original.jpg

Exklúzív fotó érkezett az Empire magazin jóvoltából az új The Suicie Squad-hoz.

A galaxis őrzői I-II. rendezőjét, James Gunn-t megkérdezték, milyen a kapcsolata az első Suicide Squad direktorával, David Ayerrel, hiszen mégis ő indította el az útján az Öngyilkos osztagot.

Gunn azt mondta: „Ayer kapott hideget-meleget, de egy dolgot jól csinált. Nagyszerű volt a színészválogatás a filmben.” A legnagyobb különbség a nyilvánvalóan képregényszerűbb, színes és mocskos The Suicide Squad és a 2016-os film között James Gunn szerint az, hogy egyrészt „egy teljesen különálló film”, egyfajta reboot, másfelől azt nyilatkozta, hogy: „Ezek az emberek kinyírnak mindenkit, és egymást is. Teljesen szabad kezet kaptam a DC-től, hogy azt öljek meg, akit csak akarok.”

A készülő Öngyilkos osztag korhatáros David Ayer vágata valószínűleg Zack Snyder Igazság Ligája minisorozatához hasonlóan a közeljövőben debütálhat az HBO Max-on - az utóbbi sikerén múlva. Hogy megőrzi-e magyar címét Gunn Öngyilkos osztaga, vagy egy határozott névelővel mindenkit megzavar majd, arról a magyar forgalmazók fognak gondoskodni. Ugyanakkor ahogyan a Ragadozó madarak esetében is odabiggyesztettek egy kelletlen alcímet, úgy Gunn Öngyilkos osztagával is hasonló megtörténhet a Warner Bros. részéről – vagy marad Öngyilkos osztag 2. Az tuti, hogy erősen korhatáros film lesz

A The Suicide Squad 2021. augusztus 6-án debütálhat. Visszatér Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney és Viola Davis, illetve zöldfülűkként Taika Waititi, Michael Rooker, Idris Elba, Nathan Fillion valamint John Cena csatlakozik a bandához.

the-suicide-squad-1-750x400.jpg

 

the-suicide-squad-excl-2-1024x682.jpg

Szólj hozzá

blog érdekes előzetes premier hbo trailer hír érdekesség érdekességek zack snyder dc michael rooker dc comics idris elba 2021 nathan fillion viola davis james gunn igazság ligája john cena sean gunn david ayer joel kinnaman ragadozó madarak Harley Quinn jai courtney Warner Brothers margot robbie öngyilkos osztag taika waititi Birds of Prey cineart suicide squad 2 Cineartblog cineartblog CineArt hbo max the suicide squad snyder cut öngyilkos osztag 3