2020. okt 27.

Kanye West jól odavágott a Disney-nek a Star Wars miatt

írta: Csurilla Dániel
Kanye West jól odavágott a Disney-nek a Star Wars miatt

Kanye West többszörös Grammy-díjas, platinalemezes előadó, ruhatervező, és évekig Donald Trump legnagyobb rajongója volt. Nemrég új lemezét promózva bejelentette, hogy ő is indul az elnökválasztáson. Most pedig Joe Rogan podcastjében szembeszállt a Disney „pénzhajhász, vállalatiStar Wars-filmjeivel.

kanye.jpg

Azt mondták, hogy George Lucas előzményfilmjei ROSSZABBAK, mint a vállalati Disney-féle Star Wars. Mármint A Sith-ek bosszúja? Darth Vader születésének lehettünk tanúi! A karantén alatt láttam azt a filmet vagy tízszer. Ne tedd Anakin, vert helyzetben vagy!” – nyilatkozta a podcastben West.

Majd hozzátette: „Én azt mondom, az előzményfilmek jobbak, mint a Disney alatt készültek. Bocs, Disney csapat… Ez a George gyermeke. Az előzmények tiszta szívből azért készültek (Lucastól), hogy megmutassák nekünk a hős útját…

Az eredeti filmek után készült Baljós árnyak, A klónok támadása és a már említett A Sith-ek bosszúja fogadtatásai és rajongók általi elismerése szinuszgörbeként változik, azonban a tragikusan elsült Skywalker kora után nem meglepő, hogy a Star Wars szerelmesei szívesebben térnek vissza George Lucas eredeti ötleteihez, akármennyire megosztók is legyenek. Kanyeről is kiderült, hatalmas előzménytrilógia-rajongó.

A teljes podcast megtekinthető Rogan csatornáján, Twitteren, és a CineArt Blogon is.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló sorozat film premier mozi star wars podcast folytatás hír donald trump disney érdekesség grammy marvel kanye west előzmény érdekességek eredeti filmajánló george lucas baljós árnyak joe rogan Hírek Hír a klónok támadása a sith-ek bosszúja cineart Cineartblog skywalker kora cineartblog CineArt cineart blog covid