2020. okt 27.

Készülj a rettegésre: Új, színfalak mögötti videó érkezett a Démonok között 3-hoz

írta: Csurilla Dániel
Készülj a rettegésre: Új, színfalak mögötti videó érkezett a Démonok között 3-hoz

A Warner Bros. a napokban tette közzé a terjedelmes játékidejű Démonok között Univerzum (The Conjuring Universe: Faith & Fear) vadiúj featurettejét, mely egy olyan promóciós dokumentumfilm, ami áthidalja az egész horrorsorozatot, és felkészít minket a Démonok között 3 borzongásaira.

baad90b791a6fe2e1d3961d4bb62dce4dd7106d8.jpg

A megszólalók között James Wan (Fűrész-filmek, Aquaman), az első két Démonok között rendezője és a filmsorozat író-producere arról beszél, mi ihlette a horrorfilmeket, s mennyi igaz a természetfeletti esetekből. Beszél még Vera Farmiga és Patrick Wilson is, akik a Démonok között 3-ban újra a híres Warren házaspár bőrébe bújnak.

Az első rész 2013-ban debütált, és az év legijesztőbb filmjeként fémjelezték. A 20 millió dolláros költségvetése megtérült, ugyanis világszerte 320 millió dollárt szerzett. Ezzel elindított egy komoly horror reneszánszot a Warner Bros. részéről, s a filmet az Annabelle (257 millió dollár), az elkerülhetetlen folytatás – a Démonok között 2 szintén 320 millió dollár –, majd az Annabelle 2 306 milliós sikere, Az apáca 365 millióval, A gyászoló asszony átka 123 millió, míg az Annabelle 3 231 millió dollár bevétellel. Amennyiben a harmadik Démonok között is össze tud kalapozni 2-300 milliót, úgy minden idők legprofitálóbb horror-filmsorozatáról beszélünk, és messze még a vége. Készül Az apáca 2 és a The Crooked Man spin-off. 

A featurette ugyan az egész horror-univerzumról szól, azonban a harmadik filmről 29:40-kor beszélnek, melyet jelöltünk a videóban. Érdemes végignézni mindenkinek.

A Démonok között 3 2021. június 4-én debütálhat mozikban.

Szólj hozzá

blog érdekes ajánló horror youtube hír érdekesség színfalak mögött érdekességek vera farmiga conjuring featurette aquaman james wan démonok között Warner Brothers Cineartblog CineArt démonok között 3