2020. okt 27.

Mégis készülhet harmadik évad a Hatalmas kis hazugságokhoz?

írta: Csurilla Dániel
Mégis készülhet harmadik évad a Hatalmas kis hazugságokhoz?

Nicole Kidman elárulta, hogy „a női csapat és a könyv írója (Liane Moriarty) erősen fontolóra vették” a harmadik szezon gondolatát, és „alig várják, hogy ismét együtt dolgozzanak” az HBO többszörös Golden Globe és Emmy-díjas sorozatában.

A Big Little Lies, magyarul Hatalmas kis hazugságok, 2017-ben egy minisorozatnak indult Moriarty könyve alapján Nicole Kidman, Reese Whitherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley, Zoë Kravitz és Alexander Skarsgård főszereplésével, azonban a rendkívül pozitív kritikák és nézői visszajelzések miatt az HBO berendelte a folytatást, mely már elrugaszkodott a könyvtől, és az impozáns szereplőgárdához adta a többszörös Oscar-díjas Meryl Streepet. A második szezon már tényleg az utolsó lett volna, azonban úgy fest, a harmadik szezon lesz a záróakkordja a Hatalmas kis hazugságoknak. Korábban az HBO elnöke, Casey Bloys pedzegette a lehetséges harmadik évadot.

big_little_lies.jpg

Ennek nem csak a második évad cliffhanger befejezése miatt örülünk, hanem mert a tévénézők világszerte megkedvelték a sorozat mélyenszántó és releváns üzenetét, a színészek kémiáját, a forgatókönyvet és a széria egyedi vágástechnikáját, mely utóbbit az első évad rendező-vágója, Jean-Marc Vallée (Mielőtt meghaltam) forradalmasított – aki remélhetőleg ugyancsak visszatér a lezáráshoz. Pontos információkról nincs hír, viszont a lehetséges harmadik szezon felvillanyoz mindenkit, és alig várjuk, hogy a fondorlatos női brigádot Meryl Streep újra terrorizálja.

Kidman és Hugh Grant az HBO vadonatúj sorozatában, a Tudhattam volnában látható a képernyőkön.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló sorozat premier mozi hbo hír érdekesség friss heti érdekességek nicole kidman hugh grant filmajánló meryl streep laura dern bosszúállók alexander skarsgard hbo go shailene woodley Hír Matthew McConaughey dallas buyers club jean marc vallée mielőtt meghaltam zoe kravitz big little lies hatalmas kis hazugságok the undoing cineart cineartblog reese whitherspoon tudhattam volna