2020. okt 29.

A WarnerMedia fejesei bizakodóak abban, hogy még idén láthatjuk a Wonder Woman 1984-et

írta: Csurilla Dániel
A WarnerMedia fejesei bizakodóak abban, hogy még idén láthatjuk a Wonder Woman 1984-et

Ann Sarnoff, a WarnerMedia Film és Televízió Divíziójának vezetője azt nyilatkozta, hogy „reméli”, decemberben láthatjuk Gal Gadotot ismét Wonder Womanként. „Minden azon múlik, hogy az Egyesült Államok milyen mértékben nyit újra, és lesznek-e következő tömeges fertőzöttszámok.” – tette hozzá Sarnoff.

Az, hogy a WW84 bemutatkozik-e idén, megmenthet számos filmszínházat az Egyesült Államokban. Azonban New York és Los Angeles teljes újranyitása kritikus lehet decemberben. Előző héten csak a New York külvárosának filmszínházai tudtak kinyitni, és Kalifornia egy bizonyos részében üzemelnek csak mozik – Los Angelesben azonban zárva vannak.

mv5bzgixzdnmytctymvjny00ndjhltk2zdityjhjnjjhnzkymdezxkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynq_v1.jpg

Habár a Tenet egy kísérleti nyúl volt, a WarnerMedia nagyon elégedett az augusztusban debütált Christopher Nolan film bevételeivel. A film eddig a 200 millió dolláros költségvetése ellenére „csak” 341 millió dollárt szerzett világszerte. Azonban a Wonder Woman 1984 karácsonyi bemutatójára eltérő statisztikák lehetnek érvényesek. Sarnoff hozzátette, hogy „jelentősen megnőtt az amerikaiak igénye a mozizásra”, és a bevétel 50-50%-os eloszlású lehet a Wonder Woman folytatása esetében (Amerika és a világ többi része szempontjából), míg a Tenet bevételeinek pusztán 15%-a származott amerikai mozikból.

Sarnoff továbbá azt nyilatkozta, hogy: „Minden a fogyasztói igényeken múlik a pandémia után. Viszont az nagy kérdés, hogy a világjárvány után vajon az emberek ki akarnak-e egyáltalán lépni a lakásukból, nemhogy elmenjenek moziba. Fel kell készülnünk más platformokon is a filmek forgalmazására.”

A Wonder Woman 1984 Egyesült Államokbeli bemutatóján múlik a magyar mozis bemutató is, ugyanis a WarnerBros. eltökélt szándéka a lehető legtöbb országban egyszerre elindítani Patty Jenkins új filmjét, és 2020. december 25. egyre közeledik.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek film premier hír érdekesség friss heti érdekességek warner filmajánló dc christopher nolan patty jenkins tenet Hírek Hír gal gadot Warner Brothers Gal Gadot cineart wonder woman 2 Cineartblog cineartblog CineArt wonder woman 1984 covid Covid 19 ww84