2020. okt 29.

Maisie Williams főszereplésével készül az HBO új sorozata, a Two Weeks to Live

írta: Arany Gergő
Maisie Williams főszereplésével készül az HBO új sorozata, a Two Weeks to Live

Az online streamelés, mint a filmezés új módja, egyre nagyobb jelentőséget kapott az utóbbi években, idén pedig még meghatározóbbá vált – hiszen a mozik bezárása miatt sok helyen ez jelentette a filmezés egyetlen módját. Nem meglepő, hogy egyre több nagyvállalat igyekszik a saját szolgáltatóját elindítani, versenybe szállva az új piacon. A Netflix és a tavaly megjelent Disney + mintájára idén májusban megindult az HBO saját szolgáltatója, az HBO Max is – korábbi HBO-filmekkel, sorozatokkal és készülőben lévő újak ígéretével.

watch-two-weeks-to-live-hero-e1601980197269.jpg

Ezek közé tartozik a Two Weeks to Live, aminek előzetese nemrég jelent meg: története egy fiatal lányt követ majd (Maisie Williams), aki édesapja halála után paranoid, világvégére készülő anyjával kénytelen élni. Többszöri próbálkozás után azonban sikerül megszöknie börtönjellegű otthonából. Elmenekül, és idegenek segítségével igyekszik megbosszulni édesapja meggyilkolását.

Annak ellenére, hogy a sorozat HBO Max-ra érkezik, világszerte elérhető lesz más forrásokból is – az Egyesült Királyságban televízióban már el is kezdték a vetítést - így azok is élvezhetik a filmet, akik számára az HBO Max egyelőre nem elérhető még. A történetről nem tudunk több részletet, a film azonban hamarosan, november 5-én felkerül a streameroldalra – a sorozat egyéb helyen való megjelenései valószínűleg ezek után fognak kiderülni.  

Szólj hozzá

érdekes hírek előzetes sorozat film hír hbo go Maisie Williams cineart cineartblog CineArt