2020. okt 31.

A ’The Suicide Squad’ előtt James Gunn majdnem Superman filmet készített

írta: Csurilla Dániel
A ’The Suicide Squad’ előtt James Gunn majdnem Superman filmet készített

Elképzelhető volt” egy Superman-film, mondta James Gunn Kevin Feigenak, miután a Marvel fejese találkozott vele A galaxis őrzői 3 kapcsán. A korábban kiszivárgott, rosszindulatú tweetjei miatt váratlanul elbocsátott rendezőt a Marvel egy nappal a készülő The Suicide Squad bejelentése után már fel is vette A galaxis őrzői folytatásának rendezői székébe.

Az Empire magazinnak adott interjújában Gunn így nyilatkozik: „Happy end volt, azonban rendkívül ijesztő is. Kaptam egy hívást Alan Horntól (a Disney korábbi vezérigazgatójától) mielőtt bejelentették volna, hogy visszavesznek. Szó szerint azelőtti nap volt, amikor aláírta a The Suicide Squad rendezését.”

suicidesquad-conceptart-characters.jpg

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke, megkérdezte James Gunnt, hogy Superman folytatásfilmet készít-e, azonban habár ezt cáfolta a rendező, az Empire magazinnak úgy nyilatkozott, hogy „terítéken volt” a Superman is a DC-nél.

Gunn azt el elárulta, hogy Feige azt kérte tőle az Öngyilkos osztag folytatás/rebootja kapcsán, hogy: „Kérlek, csinálj belőle egy jó filmet.” Gunn elmondta, hogy Feige tudott a karakterekről és a főgonoszról is a film hivatalos bejelentése előtt, azonban hozzátette, hogy „DNS-éből fakadóan megbízható” Kevin Feige, és nem árulna el semmit a nagyszabású The Suicide Squad kapcsán.

A film 2021. augusztus 6-án érkezik a mozikba.

Szólj hozzá

érdekes hírek premier superman hír disney érdekesség friss batman marvel érdekességek ben affleck warner dc avengers robert pattinson james gunn alan horn henry cavill harley quinn suicide squad Hírek Hír kevin feige Bosszúállók Harley Quinn man of steel 2 Margot Robbie margot robbie a galaxis őrzői öngyilkos osztag cineart suicide squad 2 Cineartblog cineartblog CineArt the suicide squad öngyilkos osztag 2 a galaxis őrzői 3 acélember 2