2020. nov 03.

Így kapcsolódhatnak Pókember szülei az MCU-hoz!

írta: Csurilla Dániel
Így kapcsolódhatnak Pókember szülei az MCU-hoz!

Az egyelőre cím nélküli Pókember 3 kapcsán számos pletyka kering. A legbiztosabb a Doctor Strange-et játszó Benedict Cumberbatch és a Pókverzum jelenléte. Debütálhat Miles Morales, az afro-latino Pókember, fontosabb szerep juthat az Oscorpnak, visszatérhet Skorpió (Michael Mando) és Keselyű (Michael Keaton). Összefűzhetik a Pókember 3 és a Tom Hardy főszereplésével készült Venom 2 történetét. Számos rosszfiú (Jamie Foxx újra Electro karakterében) jelenlétére számítunk – mely a Pókember mozifilmek visszatérő hibája –, valamint a híreszteléseket tagadó Tobey Maguire és Andrew Garfield is benne lehet a Jon Watts rendezésében készülő Tom Holland-féle Pókember 3-ban. Emellett akár még Ryan Reynolds Deadpoolja is cameózhat. Ki tudja? Zsúfolt filmnek ígérkezik.

spider-man-3-spiderverse.jpg

Semmi sem teljesen biztos, csak az, hogy Peter Parker számára a Pókember: Idegenben óta rengeteg minden változott a kiszivárgott Mysterio (Jake Gyllenhaal) felvétele, J.K. Simmons megjelenése és Robert Downey Jr. távozása óta. A legfrissebb Pókember 3 pletyka az, hogy Peter Parker szülei valójában S.H.I.E.L.D.-ügynökök lesznek, és emiatt tűntek el a fiuk életéből. Az Andrew Garfield-vezette A csodálatos Pókember 2 már egyfajta magyarázatot talált az eltűnt szülőkre, azonban ahogyan a Sony és a Marvel közötti szerződés megköttetett, úgy a kvázi-reboot folytatás nélkül maradt.

A Jon Watts rendezésében készülő Pókember 3-ban visszatér Tom Holland, Marisa Tomei May néniként, Zendaya M.J. szerepében és Nedként Jacob Batalon is. A jelenleg is forgó film 2021. december 17-én kerül a mozikba világszerte.

agents-of-shield-750x400.jpg

Tom Holland legkorábban az évek óta polcon porosodó Doug Liman által készített Chaos Walking c. sci-fi kalandfilmben lesz látható – partere Daisy Ridley. A Chaos Walking 2021. január 22-én, míg a szintén forgó Uncharted film 2021. július 16-án mutatkozik be. Tom Holland egyébként leforgatott már egy bűnügyi drámát, a Cherry-t Anthony és Joe Russo rendezőpárosával, mely szintén jövőre érkezik.

Szólj hozzá

premier star wars érdekesség marvel érdekességek jake gyllenhaal jamie foxx venom ryan reynolds robert downey jr woody harrelson uncharted doug liman michael keaton avengers shield nick fury pókember 3 deadpool tom hardy carnage bosszúállók andrew garfield tom holland benedict cumberbatch zendaya doctor strange chaos walking jk simmons daisy ridley jon watts miles morales cineart pókverzum russo testvérek pókember idegenben venom 2 cineartblog spider-man 3 tobiey maguire