2020. nov 04.

Batman a Terminátor ellen rajongói előzetes érkezett!

írta: Csurilla Dániel
Batman a Terminátor ellen rajongói előzetes érkezett!

batman-vs-the-terminator.jpg

A spin-offok és folytatásfilmek világában üdítő látvány egy olyan koncepciós előzetest látni, mely kreatív módon aknázza ki a két ikonikus franchise esszenciáját. Christopher Nolan és James Cameron emblematikus filmsorozatai találkoznak Billy Crammer rajongói előzetesében. Itt a Batman VS Terminator.

Az ügyesen összeollózott anyag felhasználja Christopher Nolan A sötét lovag-trilógiáját és az utóbbi 17 év Terminátor-filmjeit, hogy egy helyenként meglehetősen meggyőző rajongói előzetest hozzon el nekünk. Az említett filmek a Batman: KEZDŐDIK!, A sötét lovag, a Terminátor 3: A gépek lázadása és a Terminátor: Megváltás. Az utóbbi filmben átjátszó Christian Bale alakítja John Connort és természetesen Bruce Waynet Nolan trilógiájában.

Ahogyan a rajongók kiéhezve várnak egy jó Terminátor-filmre, és eközben a Batman fanatikusai kapkodnak a nosztalgia után, úgy számunkra is felidéződik az egykor dicső szuperhős- és sci-fi akciófilmsorozat esetleges folytatásának lehetősége. Bár ez csak egy rajongói koncepció, nagyon érdekel minket, Ti mit gondoltok a megosztott univerzumokról.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek előzetes film mozi youtube trailer hír disney érdekesség friss batman érdekességek terminator the dark knight christian bale filmajánló christopher nolan a sötét lovag terminátor megváltás Hír James Cameron arnold swarzenegger heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog CineArt fan trailer rajongói előzetes billy crammer