2020. nov 04.

Előzményfilmet kap Az árva visszatérő eredeti szereplőkkel

írta: Csurilla Dániel
Előzményfilmet kap Az árva visszatérő eredeti szereplőkkel

Korábban már hallottunk értesüléseket arról, hogy Jaume Collet-Serra nagysikerű Az árvája kvázi-folytatást kaphat Esther néven. Most megtudtuk, hogy az eredeti főszereplő, Isabelle Fuhrman is visszatér. Ez azért hathat különösen, mert a kislányt játszó színésznő egy előzményfilmre szerződött, vagyis még fiatalabbnak kellene lennie. Fuhrman jelenleg 23 éves, és egy kevesebb, mint kilenc éves lányt kellene játszania.

Jelenleg Az árva folytat/előzményfilm Az árva: Az első gyilkosság címét viseli, és Julia Stiles is tagja a színészgárdának. Az árva egy meg nem született gyermeküket gyászoló párról szól, akik magukhoz vesznek egy kelet-európai kilencévest. A kislány rendszerint terrorizálja fogadott szüleit. Ahogyan Collet-Serra számos filmje Liam Neeson-nal a főszerepben, vagy Blake Lively A zátony c. Az cápa utánzata, úgy Az árva is bugyuta, azonban felettébb szórakoztató, sőt stílusos alkotás. A 2009-es film 20 millió dolláros költségvetéséből moderált sikernek elkönyvelve 78 millió dollárt szerzett világszerte.

orphan-031.jpg

Collet-Serra sajnos nem tér vissza rendezni a filmet, s helyette Az ördög benned lakozik, A fiú és annak botrányos folytatásáért felelős William Brent Bell veszi át a stafétát, akinek filmjei mind megosztó kritikákat kaptak, azonban rendkívül profitálónak bizonyultak.

Az értesülések szerint Az árva előzményfilm „világszínvonalú sminkmesterek és torzított perspektíva segítségével” varázsol majd a 23 éves Isabelle Fuhrmanból kevesebb, mint kilenc éves lányt. Működhet vajon? Ezt hamarosan megtudjuk, ahogyan érkezik pár hónap múlva a film előzetese.

Szólj hozzá

blog érdekes film premier mozi horror hír érdekesség friss heti érdekességek filmajánló liam neeson a fiú blake lively orphan az árva jaume collet serra Hírek Hír az ördög benned lakozik heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog CineArt a fiú 2