2020. nov 04.

Natalie Portman szerint a női szuperhősök a kisfiúk számára is fontosak lehetnek

írta: Szalai Szimi
Natalie Portman szerint a női szuperhősök a kisfiúk számára is fontosak lehetnek

Valószínűleg, ha egy női szuperhősre gondolunk, akkor az első kép, ami beugrik, nem Natalie Portman lesz, hiszen eléggé apró termete van és nem éppen erős fizikuma...még.

 natalie-portman-reveals-when-thor-love-and-thunder-will-begin-shooting-in-australia-more-time-to-get-jacked.jpg

A Thor következő részében, azaz a Love and Thunder-ben azonban ő fogja játszani a női Thort. Így Portman nemcsak visszatér a Marvelhez, hanem megkapja a saját szuperhős szerepét is. Egy korábbi cikkünkben erről is írtunk.

 

Egy friss interjúban arról beszélsz a színésznő, hogy egy újabb szuperhős a Marvel univerzumában, aki nő, fontos lehet a fiatal nők és fiúk számára is.

 

A The Kelly Clarkson Shownak adott interjúban érdeklődtek a közelgő filmje iránt, amelynek lassan megkezdődik a forgatása. A színésznő elmesélte, hogy milyen egyszerre egy szerelmi érdeknek és szuperhősnek lenni Taika Waititi filmjében.

 

Aki nem lenne tisztában a képregényekkel, azoknak elmondjuk, hogy Portman karaktere, Jane Foster, felemeli Thor pörölyét, és ezáltal szert tesz az erejére is. És nem, nem hívja magát Lady Thornak. Azt viszont nem árulta el a színésznő, hogy milyen képességei lesznek pontosan a karakternek, de nem lesznek azonosak a férfi verziójáéval.

 why-thor-love-and-thunder-has-not-aired-yet-know-more-about-it.jpg

„Vannak szuper képességei, de nem pontosan ugyan olyanok, mint Thornak. Inkább az ő saját verziója.”

 Így, amikor bemutatásra kerül a Thor: Love and Thunder egy újabb női szuperhős mutatkozik be a világnak Fekete özvegy (Scarlett Johansson), Marvel kapitány (Brie Larson), a Darázs (Evangeline Lilly), Okoye (Danai Gurira), Skarlát boszorkány (Elizabeth Olsen) stb. mellett.  

„Azt gondolom, hogy az emberek gyakran mondják azt, hogy ez egy nagyszerű képviselet a lányoknak, de ez nagyon fontos a fiúknak is. Az, hogy ilyen szerepkörökben, személyiség típusokban látják a nőket a fiúk csak tágítja a lehetőségét annak, ahogy egymást látjuk.”



Ahogy azt fentebb írtuk, a forgatások még csak most fognak kezdődni, de a film vérható premier dátuma az 2022. február 11.

Alább megtekinthető az egész interjú.

Szólj hozzá

marvel scarlett johansson thor evangeline lilly chris hemsworth brie larson Natalie Portman Natasha Romanoff taika waititi love and thunder thor love and thunder thor 4