2020. nov 05.

Loki szerelmi élete végre kivirágozhat

írta: Szalai Szimi
Loki szerelmi élete végre kivirágozhat

Mindenki kedvenc gonosztevője, Loki végre kaphat nem is egy, hanem egyenesen kettő szerelmi szálat is.

image-2.jpeg 

Eddig még nem igazán láthattuk a csínytevés istenét bárki iránt érdeklődni saját magán és a világ uralmán kívül, de talán épp it az ideje, hogy ez megváltozzon.

Miután Loki már szinte mindenkit elárult nem is egyszer, ezért a szuperhősök nagy része inkább szabadulna már meg tőle, nehéz azt elképzelni, hogy bárki is megtűrné őt, de egy biztos, a szerencsés illető nem unatkozna mellette egy percig sem.

Tom Hiddleston karaktere rengeteg rajongót szerzett az évek alatt és nők ezrei vannak odáig érte komplex személyisége és sajátos bája miatt. Ugyan Thanos végzett vele a Végtelen háborúban, egy másik idősíkon viszont megszökött a Bosszúállók elől és szabadon garázdálkodik a különböző korokban, ezáltal megváltoztatva a történelem menetét. Legalábbis a pletykák szerint erről fog szólni a Disney+ Loki minisorozata.

Így a rajongóknak nincs oka csüggedni, hiszen újra láthatják kedvencüket akcióban, ezúttal szerelmi vonalon is. Egy belsős ember, Daniel Richtman azt állítja, hogy Loki a Marvel negyedik szakaszában kap egy romantikus mellékcselekményt, amely feltehetően a Thor: Love and Thunderben és a Loki sorozatban fog kibontakozni.

 Sőt, nem is egy, hanem egyből kettő szerelme is lehet, az egyik nő, a másik pedig férfi. Ez talán úgy lehetséges, hogy a Loki sorozatban megismerkedünk majd Lady Lokival.

Az még hogy ezeket hogyan fogják megvalósítani rejtély, de mivel a minisorozat egy időutazós kalandról fog szólni, így igazából a galaxis bármely pontján történhetnek az események.

 

Mi már nagyon várjuk, hogy káoszt szabadítson újra a világra a csínytevő, viszont az is érdekes lehet, hogy ki vagy kik fogják elrabolni a szívét.

Szólj hozzá

hírek hír Loki Marvel Hír Tom Hiddleston Disney+ Cineartblog cineartblog CineArt Disney plusz