2020. nov 07.

Decemberben jelenik meg a Tenet lakossági forgalmazásban!

írta: Csurilla Dániel
Decemberben jelenik meg a Tenet lakossági forgalmazásban!

tenet-social.jpg

Hivatalosan még be sem mutatták minden országban Christopher Nolan augusztusi Tenetjét, de máris érkezik decemberben a film DVD-re, Blu-ray-re, 4K-ban és digitális formátumban. A filmhez a 4K-verzóban kísérőanyagként egy órányi extra található majd, azonban a költséghatékony változatokban valószínűleg jóval kevesebb ajándék lesz karácsonyra.

A Tenet bemutatójának tologatásával a Warner Bros. stratégiája a nyáron az volt, hogy kitapasztalják, milyen mértékben fogadja be a világ a közönségfilmeket, és Christopher Nolan nyilatkozata szerint a stúdióknak alkalmazkodnia kell az új világrendhez, melyet a koronavírus esetszámai befolyásolnak. Nolan véleménye szerint a Tenet nem bukás, hanem próba, és habár a 200 millió dolláros film körülbelül 350 millió dollárt szerzett világszerte, a film komoly utóéletre számíthat streaming szolgáltatókon és lakossági forgalmazásban egyaránt. Mindazonáltal a Tenet rajongói és kritikai fogadtatása elmaradt a szokásos Nolan-filmek imádatától.

A Tenet lakossági forgalmazásban 2020. december 15-én debütál.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló film premier mozi hbo dvd kultúra hír karácsony disney érdekesség friss heti érdekességek stúdió filmajánló christopher nolan 4k filmművészet robert pattinson warner bros blu-ray tenet Hírek Hír heti filmajánló cineart john david washington Cineartblog cineartblog CineArt hbo max covid Covid 19